Destici'den şok Hakan Fidan çıkışı!

Mustafa Destici, "Muhsin Yazıcığolu'nun kaza geçirdiği helikopteri kendisinin kiraladığı" iddiasına ilişkin sert açıklama yaptı.

Destici'den şok Hakan Fidan çıkışı!
Destici'den şok Hakan Fidan çıkışı!
GİRİŞ 29.12.2014 06:02 GÜNCELLEME 29.12.2014 11:53
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Muhsin Yazıcığolu'nun kaza geçirdiği helikopteri kendisinin kiraladığı" iddiasına ilişkin, "Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a sesleniyorum; MİT müsteşarına sahip çıkın. MİT müsteşarına da sesleniyorum; Büyük Birlik Partisi'nden elini, maşalarını çek. Sen yiğitsen radar kayıtlarını açıkla" dedi.

Destici, İçkale Otelde partisinin Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeleri ve İl Başkanları ile bir araya geldi.

Mustafa Destici, "Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopteri Destici kiraladı" iddiasının sorulması üzerine, bunun bir iftira olduğunu, iktidar partisinin "bize katıl" teklifini reddetmeleri üzerine bu tür iftiralarla maruz kaldıklarını iddia etti.

"Daha önce içimize sızmaya çalışmış, partimizi, gençlik teşkilatlarımızı bir yerlere bulaştırmaya çalışmış, birtakım yapılarla iş birliği içerisine girmiş beslememeleri manşetlere çekerek Büyük Birlik Partisi'ni, onun genel başkanını, kadrolarını, kirletmek, itibarsızlaştırmak için attıkları bu çamur kendi yüzlerine yapışacaktır" diyen Destici, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a sesleniyorum; MİT Müsteşarı'na sahip çıkın. MİT Müsteşarı'na da sesleniyorum; Büyük Birlik Partisi'nden elini, maşalarını çek. Sen yiğitsen o helikopterin radar kayıtlarını açıkla.

'Muhsin Yazıcıoğlu kurtuldu geliyor' bilgisini kim yaydı? Şu anda onlar hangi görevlere getirildi? Onu açıklayacaksınız. Bu dosyaya takipsizlik verenleri nasıl başsavcı, dosyayı aydınlatmak için çalışanları nasıl düz savcı yaptınız? Siz bunun cevabını vereceksiniz."

Mustafa Destici, Seçim Kanunu ile ilgili itirazlarının Anayasa Mahkemesi yetkilileri tarafından görüşüleceğini ve 2015 milli iradenin Meclis'e yansıyacağını belirterek, "'Barajdan korkmuyoruz' diyenlerin etekleri tutuştu. Korkmuyorsanız hodri meydan" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 51
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorumda ne kadar sahte müslüman varsa buraya toplanmış iki dakka adam olun adam her şeyi adam gibi sölemiş siz halen neyin peşindesiniz.Erdoğanı oy ver destekle senden iyisi olmaz destici vermessen senden kötüsü olmaz...
    Cevapla
  • yamaç 9 yıl önce Şikayet Et
    Sahip çıkalımda erdoğana ama erdoğanda devleti yöneten olarak yanlış adamlara destek verip verip sonrada kandırıldım demesin sağlam adamları Aday göstersin sağlam adamlara yetki versin, işi ehline versin, Etrafındaki şakşakçıların referans olduklarına değil milletin referans olacakları adamları Atasın kurumlara.
    Cevapla
  • elif 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş rahmetli Yazıcıoğlu gitmek istemiyorum beni öldürecekmisiniz hava çok kötü diyor ama partisi ısrarla gönderiyor bu ısrarır nedeni ne olabilir ayrıca arızalı helikopterin kıralanması ne iştir şirket görevlisi helekopterin güvenli olmadığını söylüyor ısrarla kiralanıyor ve ısrarla liderinizi gönderiyorsunuz öyleyse hain dışarıda değil içerdeki işbirlikçilerle dışarıdaki ortaklarınız bbp nin içinden birileri kıydı Yazıcıoğluna gerisi hikaye tabiki istemeyenler vardı ama yataklık eden hainler içerdeydi bunu kabul edin ve haini bulun
    Cevapla
  • Mümin 9 yıl önce Şikayet Et
    senin ne olduğunu tüm Türkiye gördü. en iyisi partiyi kapat MHP'ye katıl.
    Cevapla
  • mustafa menfaatlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Destici partiyi zaten fazlasıyla itibarsızlaştırdı.o geldikten sonra her seçimde oylar yarıyarıya düştü.boşuna kiseyi suçlamasın,suçu kendinde arasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri