İki parti birleşiyor

ANA Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, Hak ve Adalet Partisi ile Ana Parti'nin "Hak ve Adalet Ana Parti" adı altında birleşeceğini bildirdi.

İki parti birleşiyor
İki parti birleşiyor
GİRİŞ 18.02.2015 21:31 GÜNCELLEME 19.02.2015 10:51

ANA Parti Genel Başkanı Ahmet Özal ile Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk, Neva Palas Otel'de ortak basın toplantısı düzenledi.

Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a rahmet, ailesine başsağlığı dileyen Özal, kadına şiddetin geldiği noktanın Türkiye'ye yakışmadığını söyledi. TBMM Genel Kurulu'ndaki kavgada erkek milletvekillerinin kadın milletvekiline saldırdığını ifade eden Özal, "Kadına şiddetten bahsederken bunun Meclis'te olması içler acısı ve ayıptır. Ne olursa olsun Meclis'te bir kadına el kaldırmak bize hiç yakışmıyor" dedi.

Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Öztürk ile bir yola çıktıklarını ifade eden Özal, şöyle konuştu:

"Hak ve Adalet Partisi ile Ana Parti birleşiyor. Hak ve Adalet Ana Parti olarak 7 Haziran seçimlerine giriyoruz. İktidara talibiz. Bütün diğer partileri de birlik ve beraberliğe çağırıyoruz. Burada sağ veya sol parti ayırımı yapmıyoruz. Biz, herkesin partisi olmak istiyoruz. 7 Haziran seçimlerinde de Demokrat Parti, Büyük Birlik Partisi, Saadet Partisi, Demokratik Sol Partiyi ve diğer partileri de bir ve beraber olmaya çağırıyoruz. 7 Haziran seçimleri çok önemli."

Öztürk de partilerinin birleşme kongresini 28 Şubat'ta yapacaklarını bildirerek, iktidara geldiklerinde bütün çalışanlara yüzde 15-25 arasında zam, bütün çalışanlara ve emeklilere yılda iki maaş ikramiye ve kira yardımı verecekleri vaatlerinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • Manifesto 11 yıl önce Şikayet Et
    Haber değeri taşıdığı inancında değilim bunun.
    Cevapla
  • zaman tüneli. 11 yıl önce Şikayet Et
    Simdi tavugu anladik,ackene kendini buyday ambarinda sanirmis, yav bunlar kendilerini buyday gezegeninde zannediyorlar.
    Cevapla
  • orhan 11 yıl önce Şikayet Et
    adamlar sağdan birleştiler ve koptular geliyorlar, yolu açın :))
    Cevapla
  • hap 11 yıl önce Şikayet Et
    Kisalimi HAP hehe halk hapı yuttu
    Cevapla
  • dadaş 11 yıl önce Şikayet Et
    bunlar nasıl ve nerden çıktılar bilen varsa biri anlatsın ilk defa duyduk bu cacık takımlarını gülermsin aglarmasın ALLAH bunlara akıl fikir versin amin vesallam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'den 'Türkiye' geri adımı! Skandalın ardından tepkiler büyümüştü...
Gülistan Doku dosyasında yeni gelişme: Eski vali Sonel’e 78 soruluk sorgu