AK Parti yaptı, Kemal Kılıçdaroğlu açtı

AK Parti Belediyesince yapılan yeni belediye hizmet binasını 1 yıl sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açtı.

GİRİŞ 28.05.2015 00:33 GÜNCELLEME 28.05.2015 10:50
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Çanakkale'nin Biga ilçesinde AK Partili Eski Belediye Başkanı Mehmet Özkan döneminde yaptırılan ancak yerel seçimlerde belediye başkanlığını CHP'nin kazanmasıyla yeni belediye binasına taşınan CHP'li Belediye Başkanı İsmail Işık, açılışı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yaptı. Öte yandan belediye binası ikinci kez açılmış oldu. 12 Ocak'ta CHP'li Belediye Başkanı İsmail Işık ve meclis üyeleri binayı kurban keserek açmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Biga Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışı eleştiren bazı Bigalılar ise, İsmail Işık'ın yerel seçimler öncesi siyasi gezilerinde AK Parti tarafından yaptırılan belediye hizmet binasını eleştirdiğini, belediye başkanlığını kazanmaları halinde yeni binaya taşınmayacaklarını söylediğini hatırlattı.

30 Mart yerel seçimlerini kazanan CHP'li İsmail Işık ise sözünü tutmayarak hemen yeni hizmet binasına taşınmıştı. İşte o hizmet binası bir yıl sonra genel seçimlere sayılı günler kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıldı. Yine bazı Bigalılar ise "AK Parti yapar, Onlar ancak açılışını yapar" sözüyle atıfta bulundu.

HİZMET BİNASININ İKİNCİ AÇILIŞI OLDU

Biga Belediyesi'nin yeni hizmet binası için 12 Ocak tarihinde CHP'li Belediye Başkanı İsmail Işık ve bazı meclis üyeleriyle birlikte kurban kesilerek bir açılış töreni daha yapılmıştı. Kılıçdaroğlu, AK Partili belediye başkanının yaptığı yeni hizmet binasını ikinci kez açmış oldu.

12 Ocak 2015'teki açılıştan bir görüntü

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ın, yerel seçimler öncesi AK Parti'nin yaptığı yeni hizmet binası için söyledikleri böyle haberleştirilmişti...

Biga Kent meydanında vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Ülkemi seviyorum bayrağımı seviyorum hizmet etmek, için çalışıyorum daha güzel bir Türkiye için herkesin kazandığı bir Türkiye için, yoksulluğun ve işsizliğin olmadığı bir Türkiye için barışsın ve bereketin olduğu bir Türkiye için çalışıyorum ve çalışıcım. Biz bir siyasi partiyiz, ama sıradan bir siyasi parti değiliz. CHP bir gecekondu partisi değildir damarında özünde Kuva-i Milliye vardır. Hamdi beyin kökünden ve ruhundan geliyoruz biz kuva-i Milliye’ciğiz. Kim senin önünde diz çökmeyiz. biz onurlu yaşarız Türkiye’yi de onurlu yaşatırız” dedi.

“EĞER ÇİFTÇİYE MAZOTU 1.5 TL’DEN VERECEĞİZ DİYORSAK, BUGÜNKÜ TÜRKİYE’Yİ DÜŞÜNÜYORUZ”

“Büyük Türkiye nedir. Bir ülkenin büyük olması için üretmesi gerekir. Üreten Türkiye büyük Türkiye’dir çalışan Türkiye büyük Türkiye’dir” diyen Kılıçdaroğlu, “Açın ve işsizliğin olmadığı Türkiye büyük Türkiye’dir. Biz geleceği de düşünen bir partiyiz. Bir ülkenin büyük olması için üretmesi gerekiyor. Üreten Türkiye büyük Türkiye’dir çalışan Türkiye büyük Türkiye’dir. Açlık ve işsizliğin olmadığı Türkiye büyük Türkiye’dir. Biz hem bugünü hem de geleceği düşünen bir partiyiz. Eğer çiftçiye mazotu 1.5 TL’den vereceğiz diyorsak bugünkü Türkiye’yi düşünüyoruz. Eğer emekliye 2 maaş ikramiye vereceğiz diyorsak bugünkü Türkiye’yi düşünüyoruz. Ama biz geleceği de düşünen bir partiyiz. 100 yılın projesini açıkladık. Merkez Türkiye Projesi. Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağız. Bizim ürettiğimiz proje sıradan bir proje değil. 2 milyon 200 bin kişiye istihdam yaratan bir proje. Türkiye’yi bilgi toplumuna taşıyan bir proje. Sadece bir yılda 147 milyar dolarlık katma değer yaratan bir Türkiye. Böyle bir proje yarattık. Hemen atladılar. Bu proje bizim projemizdir diye. 13 yıldır niye uykudaydın o zaman. Uyansaydınız” diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 94
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte Kılıçdaroğlunun vaatleride buna dayanıyor...Ak parti yapacak kaymağını bunlar yiyecek..
    Cevapla
  • rıdvan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP zihniyeti değişmedi değişmez yaşanan türkiyeyi yaşanmaz bir ülkeye çevirmek istiyorsanız chp'ye oy verin
    Cevapla
  • tahsin topçu 8 yıl önce Şikayet Et
    güldüm gectim yahuuuuu buda nedir
    Cevapla
  • hanedan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili reyizz bey...tabiki babasının parasıyla yaptırmamış ammaa...milletin parasını yimeyrrek millet için bi eser yapmış...seçime bi diyeceğim yok..seçilmiş gelmiş....daha önce eleştirdiğin seçim de kötülediğin bi yeri şimdi açıloşlan açıyorsun...rahmetli ecevitin dediği gibi ''hiç şk olmamış...anca yapılanı açarlar zaten.........
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    Yav kardeşim siz bu Uzun Adam ile Ahmet Hoca'nın ne zaman söylediği bir sözün boş olduğunu gördünüz. Ne dedi Torosların Ahmet Hocası: AKPARTİ yapar onlar (açılışta)konuşur. Yalan mı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?