Demirtaş'tan HDP'li vekillere cenaze tehdidi

Selahattin Demirtaş, PKK'lı teröristlerin cenazesine katılmayan HDP'li milletvekilleri hakkında soruşturma açılacağını söyledi.

Demirtaş'tan HDP'li vekillere cenaze tehdidi
Demirtaş'tan HDP'li vekillere cenaze tehdidi
GİRİŞ 08.10.2015 11:19 GÜNCELLEME 08.10.2015 11:27
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş, PKK'lı teröristlerin cenazelerine katılan HDP'li milletvekillerine dair açıklamalarda bulundu.

HDP'NİN SEÇMENİ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK

Ruşen Çakır'a konuşan Demirtaş, PKK'lıların HDP'nin seçmeni olduğunu ve PKK'lıların cenazesine gitmeyen HDP'li milletvekilleri hakkında soruşturma açılacağını söyledi.

Demirtaş'ın konuşmasından satır başları;

"PKK'LININ CENAZESİNE KATILDI DİYE LİNÇ EDİLİYOR"

"Bizim bir milletvekilimiz bir PKK'lının cenazesine katıldı diye linç edilebiliyor medyada. Seçmenimiz o bizim. Bize oy veren, güvenen insan. Evladını yitirmiş çatışmada. Bir bakıyorsunuz akşam havuz medyasında 'milletvekili PKK'lı terörist cenazesinde'..

CENAZEYE GİTMEYEN VEKİLE SORUŞTURMA TEHDİDİ

Ben çok açık söyleyeyim; Halkımızın acısına sahip çıkmayan milletvekiliyle ilgili kusura bakmasınlar ben soruşturma açtırırım, parti disiplini gereği. Sen oy almışsın o insandan, hassasiyetine dikkat edeceksin arkadaşım. Cenazesine de gideceksin, taziyesine de. Askerinkine de gidebiliyorsan gideceksin, polisin de acısını paylaşacaksın. "

YORUMLAR 104
  • şehitler 8 yıl önce Şikayet Et
    Selonun oyları ölen pkk cıklardan (caniler) azaldı.Barajın altında kalıp boğulacak selo.Pkk bırakma bizi selooooo diyecek.
    Cevapla
  • ahmet35 8 yıl önce Şikayet Et
    ya bu adami hala kimse durdurmayacakmi nasil is arkadas bu adamin bir an once vekilligi dusurulmeli ve iceri dikilmali yaziklar olsun resmen diyor biz pkkliyiz pkk nin olusude bizim olumuz diyor nasil geberttik pkklilar helal olsun askerlerimize bun gitmekle basa cikmaz hergun 20 30 gonderiyoruz cehenme alllah askerimize polisimize zeval vermesin bunlarin hdp lilerin de belasini versin ona yardim eden chp nin de belasini verdsin kutlama yapanlar varya sozede ataurkcu atturkun kemikleri sizladi pkkya desdek oluyordiye partisi
    Cevapla
  • yasabır 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu benmi annamiyorum HDP resmen PKK bu partiye neden kapatma davası açmiyorlar ve mevcüt millet vekillerini 5 yıl siyası yasak getirmiyorlar rahmetli Erbakanın partileri olsaydı Sbri KANATOĞLU ÇOKTAN TÜYO VERMİŞTİ BAK bunlara sesi çıkıyormu.
    Cevapla
  • m akif 8 yıl önce Şikayet Et
    savcılarımız ne İŞE yarar anlayamadım . göreve davet ediyorum .
    Cevapla
  • kürt mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bunları n kürtle alakası yokbu adam kürt olamaz hemşerilerim oyuna gelmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu