Terör saldırısı sonrası Bahçeli'den ilk açıklama

MHP lideri Bahçeli Ankara'da gerçekleşen saldırı ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Terör saldırısı sonrası Bahçeli'den ilk  açıklama
Terör saldırısı sonrası Bahçeli'den ilk açıklama
GİRİŞ 10.10.2015 17:28 GÜNCELLEME 10.10.2015 17:36
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkemizin geleceği hiç olmadığı kadar risk altındadır" dedi. Bahçeli yarın ki İzmir mitingini de iptal etti.

Bahçeli yazılı yaptığı açıklamada, "Bugün başkentimiz Ankara’da tam bir felaket yaşanmıştır. Türk milleti terörün kanlı ve hain yüzüne bir kez daha maruz kalmıştır. Teröristler ülkemizin kalbine nişan almışlardır. İki ayrı canlı bomba saldırısında ilk belirlemelere göre 86 kişi ölmüş, 186 kişi de yaralanmıştır. Bu elim ve kahredici tablo tam bir yıkımdır. Teröristler, arkasında duran ve azmettiren güçler 20 Temmuz’da meydana gelen Suruç saldırısından sonra bu defa da maşaları vasıtasıyla Ankara’da sahneye çıkmışlardır" dedi.

Bombaların artık Ankara'ya kadar geldiğini söyleyen Bahçeli, "Suruç’taki menfur saldırının bir benzerinin Ankara’da tekrarlanması, buna çanak tutulması, olası terörist provokasyonlarının ağırdan alınması yeni bir faciaya davetiye çıkarmıştır. Canlı bombalar başkentimize kadar gelebilmeyi göze almışken, güvenlik ve istihbarat kurumlarının bundan habersiz kalmaları bir başka sorgulanması, üzerine gidilmesi gereken sorumsuzluk ve ihmalkârlıktır. Maalesef vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "Ülkemizin geleceği hiç olmadığı kadar risk altındadır. Sürekli tahkim ve takviye edilen tehlikeli döngü milli beka ve dayanışma duygularımızı iyice bükmüştür. Ankara Tren Garı’nın önündeki saldırının iç yüzü aydınlatılmalı, failler ve destekçileri mutlaka açığa çıkarılmalıdır. Sabredecek takat kalmamıştır. Bekleyecek hal ve derman da yoktur" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 92
  • Burak 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP'nın karın ağrısı Bahçeli, taban sana bu seçimde oy vermemeli, ta ki sen gidesin ve MHP kurtula.
    Cevapla
  • ÇALDIRAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Ankara Tren Garı’nın ORALARDAKİ saldırının iç yüzü .....alamanya destekli dhkahpec,hdppkakakck konsorsiyumu tarafından yapılmıştır.hatta paralel parmağıda aradan burdayım diyor.....adım gibi eminim VALLLAHİ
    Cevapla
  • memo 8 yıl önce Şikayet Et
    80 milletvekili ile yönetime ortak olma, görevden kaç ve içi boş konuşmalarla halkı kandırabileceğini zannet, artık sana inanmıyoruz son şansın önümüzdeki seçim ve sonrası, görevden gene cumhurbaşkanı bahanesiyle kaçarsan tarih seni hain olarak kayda geçirecektir.
    Cevapla
  • master 8 yıl önce Şikayet Et
    bu memleketi size 550 milletvekili verseler yönetemezsiniz yinede hayır dersiniz önce siz kendinizi yönetin sizi yönetenler var her şeye hayır ya böyle siyasetçimi olur
    Cevapla
  • ....42... 8 yıl önce Şikayet Et
    adın milliyetçi olacak ülkemizin zor günlerinde birlik beraberlik içinde olacağımız günde oy rantının peşinde koşuyorsun. Gerçi senin kendine faydan yok ki memlekete faydan olsun. TERÖRDEN DAHİ KENDİNE PAY ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ŞAHSİYET.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi