Bakanlar kaynak yaptı

Bakan Binali Yıldırım ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi'nde (TÜDEMSAŞ) oksijen kaynağı yaptı.

Bakanlar kaynak yaptı
Bakanlar kaynak yaptı
GİRİŞ 09.04.2016 21:16 GÜNCELLEME 09.04.2016 21:16

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi'nde (TÜDEMSAŞ) oksijen kaynağı yaptı.

Ulaştırma, Denizcilik Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz TÜDEMSAŞ’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında Genel Müdür Yıldıray Koçarslan'dan bilgi aldı. Fabrikayı gezen Bakan Yıldırım ve Yılmaz burada çalışan işçilere görüşerek sohbet etti. Bakan Yıldırım daha sonra oksijen kaynağını eline alarak kaynak yapmaya çalıştı. Bakan Yıldırım ve Yılmaz daha sonra simülasyon kaynak makinesinde bilgisayar ortamında kaynak yaptı. Bakanlar daha sonra yeni nesil yük vagonlarını da inceledi.



Fabrika gezisi TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan’ı yaptığı sunumun ardından sona erdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin yeni modeli duyurdu! Milyonları ilgilendiriyor, tam tersi olacak...
Doğal gaz aboneliğinde yeni dönem! Milyonları ilgilendiriyor