CHP'li Belediye Başkanı makam aracıyla tatilde

Bolu’nun Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi CHP'li Belediye Başkanı Atilla Ateş makam aracıyla tatile çıktı.

CHP'li Belediye Başkanı makam aracıyla tatilde
CHP'li Belediye Başkanı makam aracıyla tatilde
GİRİŞ 08.07.2016 16:20 GÜNCELLEME 08.07.2016 16:23
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Bolu’nun Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi Belediye Başkanı Atilla Ateş, ailesiyle birlikte şoförünün kullandığı makam aracıyla Antalya’ya tatile gitti. Başkan Ateş, kendi aracı olmadığı için makam aracıyla tatile gittiğini söyledi.

CHP'Lİ BAŞKANDAN SKANDAL AÇIKLAMA

14 BG 222 resmi plakalı otomobil, bayramın 1’inci gününde İzmir-Aydın Otoyolu’nda görüldü. Bolulu bir vatandaşın gişelerden otoyola girerken cep telefonuyla görüntülediği otomobilin Gökçesu Belediye Başkanı CHP’li Atilla Ateş’in makam aracı olduğu ortaya çıktı. Telefonda DHA’nın sorularını cevaplandıran Başkan Ateş, makam otomobili ile Antalya’ya tatile gittiğini söyledi. Şoförünün kullandığı makam aracında eşi ve 2 çocuğu ile birlikte olduklarını, önce İzmir’e arkadaşlarının yanına gittiklerini, oradan da Antalya’ya geçtiklerini anlatan Başkan Ateş, "Tatildeyim, Antalya’dayım. Ailemle gittim. Ne olmuş makam aracımla gitmişsem" dedi. Kendi aracı olmadığı için makam aracını kullandığını, yakıtını kendi cebinden aldığını söyleyen Başkan Ateş, "Gökçesu yöresine hizmet veriyoruz. Ben bir dünya semimere katılıyorum. Çalışmaktan doğru dürüst tatile gitmiyorum. ’Bayram tatili’ diye geldik. Şoförüm de var. O burada arkadaşında kalıyor. Yarın döneceğiz" dedi.

YORUMLAR 133
  • ceyhun 7 yıl önce Şikayet Et
    bizimkiler kadar akıllı değil
    Cevapla
  • şems 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya yolda kaza olur araç olması gereken mekan dışında pert olsa. O zaman ne olacak?
    Cevapla
  • Murat Atlam 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurban Bayramında aracı bana versin bende akrabaları ziyaret edeyim söz yakıtı ben de cebimden vereceğim. Deposunu da dolu olarak teslim ederim. Var mı böyle bir şey yahu kim kime arabasını veriyor.
    Cevapla
  • Mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar yorumlara biraz baktım siyasetle kafanızı bozmussunuz biri akp diyo biri chp diyo ben sizi anlamıyorum bu mesele işin en küçüğü bunun gibi bir çok mesele ülkemizin kanıya yarası ve verilmiş hak görülerek herkez tarafından yapılmakta herkez bu konuda dikkat etmeli ve ve gerekirse de cezalandırılması gerekir saygilar
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdi biraz utanıyorlar, daha önceleri çok beterdi !bu yaşıma kadar chpnin iyi anılan bir şeyini ne gördüm nede duydum ! rabbim tarafından bunlar türkiyeye sülük vazifesi için gönderilmiş !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 820 beygirlik canavar! Fiyatı inanılmaz
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti