Kılıçdaroğlu: Belediyeye kayyum facia

Kılıçdaroğlu, FETÖ ile mücadele için çıkarılan OHAL yetkisinin amacı dışında kullanıldığına dair örnekleri sıralayıp tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu: Belediyeye kayyum facia
Kılıçdaroğlu: Belediyeye kayyum facia
GİRİŞ 04.09.2016 09:58 GÜNCELLEME 04.09.2016 10:57
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

TBMM’de alınan bir kararın tam tersinin KHK ile hayata geçirilmesi konusunda “Tam bir facia” yorumunu yapan Kılıçdaroğlu, “Yenikapı ruhu bitti mi” sorusuna da “Yenikapı ruhundan anladığımız farklı” yanıtını verdi.

BELEDİYELERE KAYYUMU MECLİS REDDETMİŞTİ

Kılıçdaroğlu, belediyelere kayyum atanması yetkisine tepki gösterirken şöyle konuştu:“TBMM’de görüşülmüş, geri çekilmiş bir düzenlemeyi KHK ile getirdiler. Bu tam bir facia. Parlamento’nun iradesini tanımadıkları, TBMM kararına itibar etmedikleri bir süreç. Hem ‘Parlamento milli iradenin Kabe’si diyeceksiniz, hem Parlamento’da alınan bir kararın tam tersini yapacaksınız. Yenikapı’dan anladıkları bu…”

YORUMLAR 140
  • demir 7 yıl önce Şikayet Et
    sn kılıçdaroğlu sen ilk önce git partindeki sözde chp 'li ama illegal örgütlü kurmaylarından kurtul sonra demeç ver.
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Erken Seçim en güzel kayyumu bulacaktır...
    Cevapla
  • Mustafa Menfaatlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hain belediyelerin PKK için çalıştığını bilerek ve bizzat kendisine saldırılmasına rağmen onlara kayyum atanmasına facia diyen bu şahsın,Ülkemiz için çok önemli olan anamuhalef liderliği görevinde olması çok büyük bir faciadır.Muhalefetlerin görevi Hükümetleri, ülkeyi en iyi şekilde yönetmesi için mücadele etmektir,hükümetlerin hizmetlerini engellemek olmamalıdır.
    Cevapla
  • Birol 7 yıl önce Şikayet Et
    Pekala Kılıçdaroğluna sorarmısınız Belediyelerin kamyonları ile tonlarca bombaları patlatılan belediyelere ne gibi yaptırım yapılırdı başka. Eleştirmek yerine çözümü söylesin o zaman
    Cevapla
  • sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda çözüm olsa zaten iktidar olurlar. bunlara hala destek veren yüzde 20 lik kesmi hala anlamış değilim. atatürçüyüz derler atatürk ü bilmezler
    Cevapla
  • nana 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam açık açık pkk ya destek veren hdp li belediyeleri korumaya çalışıyor. ne zaman bırakan kılıdaroğlu pkk ya desteğini. bak doğu perinçek bile pkk yandaşı olan hdp yi meclise o sokmuştur diyor. kılıçdaroğlu ve chp daima kaybetmeye mahkum. asla milli olamıyorlar. ya birlerinin kuyruğuna takılıyorlar. abd ankara büyükelçisiyle ne konuştular ne kara aldılar acaba. farkında mısınız bu görüşmeden sonra fabrika ayarlarına tam dönüş yaptı kılıçdaroğlu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Çöp ev" davasında mütalaa açıklandı
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...