Ahmet Hamdi Çamlı kimdir? Aslen nerelidir?

AK Parti İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı kimdir? TBMM'den HDP'lilere verdiği PKK cevabıyla gündeme gelen Ahmet Hamdi Çamlı aslen nereli ve kaç yaşındadır?

GİRİŞ 19.01.2017 14:11 GÜNCELLEME 19.01.2017 14:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AHMET HAMDİ ÇAMLI KİMDİR?

1965 senesinde dünyaya gelen Ahmet Hamdi Çamlı İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimi Newport Oniversitesi'nden alan çamlı ticaret ile uğraşmaktadır.

Birçok sivil toplum örgütünde çeşitli kademelerde görevler yapmıştır. Türkiye Atletizm Federasyonu, Türkiye İzcilik Federasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.

Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Çamlı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

12 Haziran 2011 ve 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde, Belediye Meclis Üyeliği görevinden ayrılarak, İstanbul’un 2.seçim bölgesinde 16. sıradan milletvekili adayı olmuş, ancak seçilememiştir.

Ahmet Hamdi Çamlı, Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğu günlerden bu yana Recep Tayyip Erdoğan’a gönüllü şoförlük yapmıştır.

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yıllık şoförü Ahmet Hamdi Çamlı İstanbul 2. Bölge 13. sıradan aday gösterilerek AK Parti’den milletvekili seçildi.

YORUMLAR 4
  • Gültekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Son çıkışı tam bir üniversiteli çıkışıydı,el hareketleri vites değiştirir gibiydi ne dediğini biliyorsa bende bu ülkede yaşamıyorum.
    Cevapla
  • AKbakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Newport universitesinde okumus ama orta duzeyde ingilizce biliyor. Vay be.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Newport üniversitesi bir zamanlar İstanbul Kadıköy'de var idi.Kendisi buradan mezun,o yüzden İngilizce bilgisi orta
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben de amerikada okudum, üniversitelerden çok az ingilizce ile mezun olan dünya kadar insan tanıdım. belki bu da öyle bir durum ya da abartmıyor adam uçarım kaçarım diye. Altında bişey aramaya pek gerek yok sanırım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor