Protokolde kavga çıktı, bakan zor kurtuldu!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, memleketi Ordu'daki şenlik alanında geldi. Kurtulmuş protokolde iken kavga çıktı.

GİRİŞ 23.07.2017 15:59 GÜNCELLEME 23.07.2017 17:26
Bu Habere 187 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, memleketi Ordu’nun Aybastı İlçesi’nde Perşembe Yaylası Şenlikleri’ne katıldı. Kurtulmuş, şenlik alanında protokol için hazırlanmış tribündeki yerine geçmeden önce Büyükşehir Belediyesi Zabıtası ekipleri, gelen İl Emniyet Müdürü Suat Çelik’in protokol sırasına oturmasına izin vermedi.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN KORUMALARI  İLE BELEDİYE BAŞKANININ KORUMALARI...

Bakan Kurtulmuş’un yoğun güvenlik önlemleri altında geldiği meydanda gerginlik devam etti. Kurtulmuş, kalabalıktakileri selamlayarak protokoldeki yerine oturdu. Bu sırada Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da şenlik alanında protokol için hazırlanmış tribünde oturup kendi arasında konuşurken, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik’in korumalarıyla, onun oturmasını engelleyen Zabıta ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’ın korumaları arasında kavga çıktı.

Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada Bakan Kurtulmuş, ezilme tehlikesi atlattı. Kavganın içinde kalan Bakan Kurtulmuş, korumaları ve komandoların eşliğinde meydandan çıkarılarak güvenlik nedeniyle bölgeden hızla uzaklaştırıldı.



Ordu Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, kavga ardından protokolün yanına gitmeye çalışan çevredekilerisakinleştirmeye çalıştı. Bakan Kurtulmuş’un meydanı terk etmesi üzerine, Vali Seddar Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Suat Çelik de yoğun güvenlik önlemi altında bölgeden uzaklaştı. Özel Harekat Polisleri ve komandolar da bölgede önlemlerini sürdürürken, güreş şenliğine de kaldığı yerden devam edildi.

YORUMLAR 187
  • Cebeci 6 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı ve zalimden kasıt yalan şahitlik edendir. Bilginize.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    protokol sırasını beğenmediği için neden rahatsız olunur ki...yerin kaçıncı sırada ise oraya otur...bunda alınacak ne var! --Boş koltuğun başında saatlerce nöbet tutan polisler vatan hizmeti mi yapmış oluyorlar!---Doktora zorla rapor yazdırmak da ne oluyor ki!...Şehitler proğramında sivil kıyafet, şapka vs arka taraflarda halkın arasında, şenliklerde önde...Böyle bir protokol sıralaması mı var...Hizmet edenin, çalışanın bir değeri olmadığı anlaşılamadığı Türkiyesinde yaşıyoruz...
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehit cenazelerinde dahi protokol uygulayan bir ülkede bu tip haberler şaşırtıcı değil... Ne kadar çok seviyoruz bu protokol işini...
    Cevapla
  • Susqun 6 yıl önce Şikayet Et
    İşi polis zabıta kavgasına çevirmeyin. Organize belediyenin protokolde yerini begenmediysen kalkar gidersin. Düğüne gidip ben damadın yerine oturacağım diyen olmadığı gibi Düğüne gelen misafiri dövmeye kalkan düğün sahibide yoktur. İkisi arasındaki husumeti bilemeyiz. Ama halkın önünde o kadar gazteci ve bakanın önünde ikisinin tavrıda yanlış...
    Cevapla
  • yükselin biri 6 yıl önce Şikayet Et
    protokol neyse odur emniyet müdürü görevden alınmalı. o zaman herkes istediği yere otursun nasıl olucak güçlü olanmı oturacak öne. emniyet müdürü derhal görevden alımalı bence
    Cevapla
  • Oğuzhan10 6 yıl önce Şikayet Et
    yargısız infaz. O görevden alınmalı demek boş bir düşünce. bir müdür nasıl yetişiyor hangi eğitimlerden geçiyor devlet ona nasıl yatırım yapıyor biliyor musun. bugün herkes belediye başkanı olabilir. olaya fotoğraftan bakarak karar vermek doğru değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı