Başbakan kuvvet komutanlarıyla görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, bugün kuvvet komutanlarıyla ayrı ayrı görüşüyor.İlk görüşmeyi Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile yaptı. Görüşme 45 dakika sürdü.

GİRİŞ 20.09.2017 11:49 GÜNCELLEME 20.09.2017 13:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kuzey Irak yerel yönetiminin referandum kararı ve Suriye'de sıcak gelişmeler yaşanırken sınırda büyük askeri hareketlilik ise sürüyor. Sıcak gündem içerisinde dikkat çeken gelişme yaşandı. Yarın yapılacak kritik MGK öncesi Başbakan Yıldırım, bugün kuvvet komutanlarıyla görüşüyor. Başbakanlık Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Yıldırım, bugün, Kara Kuvvetleri· Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

MGK ÖNCESİ TOPLANTI

Irak'ın kuzeyindeki referandum nedeniyle Milli Güvenlik Kurulu toplantısı 22 Eylül'e çekilmişti. Başbakan'ın kuvvet komutanları ile görüşmesinde MGK öncesinde ön değerlendirmelerde bulunulduğu öne sürülüyor.

Başbakan Yıldırım ilk görüşmesini Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile yaptı. Çankaya Köşkü'nde, basına kapalı gerçekleştirilen kabul, 45 dakika sürdü.

YORUMLAR 6
  • aydın türkmen 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın türkmen halkına cumhurbaşkanı resmi sitesine not bırakın sakın ola ekonomik yaptırım yapılsın bekleyelim çünkü ekonomi yaptırımi yaparsa bir sürü batı ülkesi kirizle e boğuşmakta ve süriye koridorunda pyd ve pkk araç ile ve hatta bünlari resmi şeklindirecekler ekonomi yaptırım onları bü tür hel eder ve ordu direk musul kerkük girip kerkük valisini merkezi hükümete teslim etsin ve ekşi halde pyd ypg ve pkk yı resmileştirdi süriye koridorundan baranın ekonomi yaptırmı burdan hel eder ve zamanla dahada aktifle hareket ederler petrolü gaz bile ordan sata bilir ekonomi yaptırım yetmez derhal ordu girsin referandum yapılırsa
    Cevapla
  • antepli 6 yıl önce Şikayet Et
    aynı bölükten abdurrahman karaduman emir ve görüşlerinize hazıtdır komutanım
    Cevapla
  • Levent 6 yıl önce Şikayet Et
    Uç çocuğum var tek oğlum. Ne işe yapmaya hazırım. Evet kınama dışında bisey çıkmazsa hiç gerek yok. Hükümetle aynı dusuncede bile degilim ama müdahale edersek savasirsak oyunda destegimde hükümetten yana.
    Cevapla
  • Aveli 6 yıl önce Şikayet Et
    Referandum u Beklemeye Lüzum yok. Vurmayalım ama Girelim. Şuuyu Vukuundan beter. Diye bir söz var. Dillendirilmesi bile rahatsızlık vericidir bağımsız kürdistan devletçiğinin.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi artık Türk halkının hislerine tercüman olun ve gerekli müdehaleyi yapın,lütfen ama lütfen kınamayın.Bugün yine kınamadan öteye geçemezsek kürdistan da kurulur büyük itrail de. Bu oyuna dur deme vakti gelmiştir.Benim gibi askerliğini yapmış milyonlarca Türk halkı vatan için gözünü kırpmadan cepheden cepheye koşmaya hazırdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır