Sezer'in veda turları sürüyor

Cumhurbaşkanı Sezer, Askeri Yargıtay Başkanı Tuğgeneral Ahmet Alkış ile Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Tuğgeneral Turgut Arıbal'a veda ziyaretlerinde bulundu.

Sezer'in veda turları sürüyor
Sezer'in veda turları sürüyor
GİRİŞ 22.08.2007 13:58 GÜNCELLEME 22.08.2007 13:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Askeri Yargıtay Başkanı Tuğgeneral Ahmet Alkış ile Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Tuğgeneral Turgut Arıbal'a veda ziyaretlerinde bulundu. Cumhurbaşkanı Sezer, ilk olarak Askeri Yargıtay Başkanlığını ziyaret etti.


Askeri Yargıtay Başkanı Tuğgeneral Alkış tarafından kapıda karşılanan Sezer, daha sonra Şeref Defteri'ni imzaladı. Askeri Yargıtay Başkanlığı ziyaretinin ardından bitişik binada yer alan Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanlığına içeriden geçen Sezer, Mahkeme Başkanı Tuğgeneral Arıbal'a veda ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Sezer'in ziyaretleri 40 dakika sürdü.


DANIŞTAY BAŞKANI ÇÖRTOĞLU'NU ZİYARET ETTİ


Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Danıştay Başkanı Sumru Çörtoğlu'na veda ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Sezer'i, Danıştay'a gelişinde Çörtoğlu kapıda karşıladı. Sezer ile Çörtoğlu'nun görüşmesi yaklaşık 30 dakika sürdü. Sezer, Danıştay'dan ayrılırken gazetecilerin, "Devir teslim ne zaman?" sorusu üzerine, "Bilmiyorum, seçime göre" dedi.


YARGITAY BAŞKANI ARSLAN  İLE 20 DAKİKA


Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, görev süresinin dolacak olması dolayısıyla Yargıtay Başkanı Osman Arslan'a veda ziyaretinde bulundu. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret, 20 dakika sürdü. Yargıtay Başkanı Arslan, Yargıtaya gelişi ve gidişinde, Cumhurbaşkanı Sezer'i kapıda karşıladı ve uğurladı.


 

YORUMLAR 3
  • sami akçiçek 16 yıl önce Şikayet Et
    Başkası olmamıştır. Görev süresi bittiği halde 5 ay daha koltuğuna yapışan başkası varmıdır
    Cevapla
  • referans 16 yıl önce Şikayet Et
    HALKA ANLAT HALKA. Bırak Kanki ziyaretlerini sezer, birde halka veda et. Gidiyorum diye bir veda mitingi düzenlede yaptıklarını anlat. Bizde öğrenelim. 7,5 yıldır ne iş yaptığını görelim.
    Cevapla
  • hasan atasoy 16 yıl önce Şikayet Et
    lüten. Sayın cumhurbaşkanımız bu ülke için biraz daha o makamda kalsaydınız...(!)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı