Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bilim Merkezi müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Haliç'te Bilim Merkezi kuruyoruz. İnsan ve medeniyet odaklı Bilim Merkezimiz yılda 2 milyon ziyaretçi alacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bilim Merkezi müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bilim Merkezi müjdesi
GİRİŞ 15.06.2018 21:18 GÜNCELLEME 15.06.2018 21:57
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Haliç'te Bilim Merkezi kuruyoruz. İnsan ve medeniyet odaklı Bilim Merkezimiz yılda 2 milyon ziyaretçi alacak, bilime katkı sağlayacak." ifadelerine yer verdi.

VAKİT BİLİM VE TEKNOLOJİ VAKTİ

Paylaşımında Bilim Merkezi projesine ilişkin bilgiler de veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, projenin 3 yıl süreceğini, 8 bin metrekarelik alanda ve 100 milyon lira bütçeyle hayata geçirileceğini kaydetti.

Erdoğan, merkezin yılda 2 milyon ziyaretçiyi ağırlayacağını aktararak, şu detayları paylaştı:

 

 

"Söz konusu alanda uluslararası saygınlığı olan bir teknoloji merkezi, dijital tematik kütüphane ve inavosyan merkezi, eğitim programları, atölye ve bilim gösterileri."

Projede öğretici sergiler kısmında "Dijitalleşme ve Sanal Gerçeklik", "Yapay Zeka", "Denizcilik ve Tersaneler" ile "Bilim Tarihi", Eğitim Atölyeleri kısmında ise "Tasarım Atölyeleri", "Bilim Gösterileri", "STEAM Atölyeleri" olması öngörülüyor.

YORUMLAR 57
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım;İşsizlik sigortası kesintilerinden adımıza yapılmış meblağın faydalanmadığımız kısmını Emekliliğimizde GERİ İSTİYORUZ.Özel sektör çalışanı olarak bu haklı talebimizi duyacağınızı umuyoruz.Sadece Kamu çalışanlarının bu ülkenin Vatandaşı olmadığını lütfen bize de gösterin.
    Cevapla
  • TR-IZMIR 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP lideri Kılıçdaroğlu, 10 aylık torununun yanı sıra oğlu ve iki kızını erken emeklilikten faydalanabilmeleri için çalışıyor göstererek sigortalı yaptırdı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde kendisini işaret ederek "Meydan okuyorum.Eğer bir toplu iğne ucu kadar yakınlarıma çıkar sağladığımı ispat edersen eyvallah... İspat edemezsen benim adımı yolsuzlukla anarsan a... gerisini söylemeyeyim" demişti => Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde, eski soyadı Karabulut soyadını taşıyan 31, annesinin soyadı Gündüz'ü taşıyan 26, eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun kızlık soyadını taşıyan 13 akrabasını sınav yapmadan işe aldığı ortaya çıktı.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hesabı bir mutlaka sorulacak!!!
    Cevapla
  • TR-IZMIR 5 yıl önce Şikayet Et
    ANNE TARAFINI UNUTMADI.. Kılıçdaroğlu , annesinin soyadı Gündüz'ü taşıyan 26 kişiyi kuruma sınavsız aldı: Mehmet Gündüz (Ankara Çocuk Hastanesi), Ö. Köyer Gündüz (Tepecik Eğitim Hastanesi), Şükrü Gündüz (Okmeydanı hastanesi), Atike Gündüz, Ayşegül Gündüz, Hatice Gündüz (Ankara Göz hastanesi), Murat Gündüz, Canan Gündüz, Sultan Gündüz, Atilla Gündüz, Aziz Gündüz, M. Şefik Gündüz, Cevat Gündüz, Osman Gündüz, Sevim Gündüz, Abdülbari Gündüz, Ayşe Gündüz, Şerafettin Gündüz, Sami Gündüz, Dürda Gündüz, Gülistan Gündüz, Kemal Gündüz, Ahmet Gündüz, Fikriye Gündüz.
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarih hep seni anlatacak nesillere uzun adam
    Cevapla
  • A.B. 5 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi ama iktidar kapı kapı gezmeyi çalışma sanıyor. Gel kapımada yaptığınız yanlışları bir bir sıralayım da görün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde