Türkiye ve Rusya arasında kritik görüşme

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Rus mevkidaşı Sergey Lavrov’la yarın Rusya’nın başkenti Moskova’da bir araya gelecekleri, görüşmenin başlıca konusunun İdlib'deki durum olacağı belirtildi.

Türkiye ve Rusya arasında kritik görüşme
Türkiye ve Rusya arasında kritik görüşme
GİRİŞ 23.08.2018 13:37 GÜNCELLEME 23.08.2018 13:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT Haber'in aktardığına göre  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, yarın Rusya'nın başkenti Moskova'da bir araya gelerek Suriye'nin İdlib bölgesindeki durumu ele alacak.

İki bakan en son 14 Ağustos'ta Ankara'da bir araya gelmişti.

 

 

Lavrov daha önce Çavuşoğlu'yla İdlib'deki durumla ilgili görüşmelere devam etme niyetinde olduğunu, ılımlı muhalifler dışındaki grupların İdlib'den çıkarılması konusunda anlaşmaya varılacağını umduğunu ifade etmişti.

YORUMLAR 2
  • Rusya... 5 yıl önce Şikayet Et
    Suriye de ABD ile ortak devriyelere son verilmeli özellikle f35 ve dolar hamlesinden sonra hamle yapamıyoruz... Özellikle f35 hamlesine rusların SU jetleri için görüşme hamlesi gelebilirdi.
    Cevapla
  • Ama çin 5 yıl önce Şikayet Et
    Suriye'de muhalif lerin başarılı olmasının nedenleri acaba devletin içinde ki İranlılar veesad seçiciler yüzünden mi oldu afrin ve Fırat kalkanı başarılı olduda orda niye olmadı şüpheli durum var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!