CHP'nin açıkladığı son adaya bak!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2019'da yapılacak seçimlerde, İstanbul'un Adalar ilçesinden Cumhuriyet Gazetesi'nden kovulan MİT TIR'ları davası sanığı gazeteci Erdem Gül’ü aday gösterdi.

CHP'nin açıkladığı son adaya bak!
CHP'nin açıkladığı son adaya bak!
GİRİŞ 22.12.2018 17:40 GÜNCELLEME 22.12.2018 17:48
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Haber7.com

 

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yardımcıları ile birlikte gazetecilerin Ankara temsilcileri ile 21 Aralık'ta kahvaltıda bir araya gelmişti. Kılıçdaroğlu kahvaltıda İstanbul'un Adalar Belediyesi adaylarının Gazeteci Erdem Gül olduğunu açıkladı.

Günlerdir adı CHP kulislerinde konuşulan Gül, teklif gelmesi halinde Adalar ilçesinden CHP adayı olabileceğini ifade etmişti.

 

 

FETÖ VE PKK GÜDÜMÜNDE BİR GAZETENİN ANKARA TEMSİLCİSİ

Erdem Gül, Cumhuriyet gazetesinin PKK’nın sözcülüğünü yaptığı, FETÖ’nün servis ettiği belgeleri haberleştirdiği dönemde Ankara temsilcisiydi. Gazetenin, “Sözde Atatürk ilkeleri çizgisine geri döndüğünü” açıklamasının ardından ise işine son verildi.

DEVLETE İHANET SUÇUNDAN CEZA ALDI

Erdem Gül,  MİT TIR’ları haberi nedeniyle 26 Kasım 2015 tarihinde dönemin Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile birlikte tutuklanmış. 92 gün sonra serbest bırakılmıştı.

6 Mayıs günü İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmada,Can Dündar ve aynı gazetede Ankara sorumlusu Erdem Gül’ün yargılandığı davada mahkeme Can Dündar‘a “Devletin gizli kalması gereken bilgilerini açıklamak” suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası verdi. Erdem Gül de aynı suçtan suçlu bulundu ve 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sonrasında verilen kararla beraat etti. 

İMAMOĞLU'NU TAKMADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalar Belediye Başkanı Adayı olarak gazeteci Erdem Gül'ü gösterdi. Böylece Adalar, Kadıköy ve Büyükçekmece'de mevcut başkanlarla yola çıkmak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmamoğlu'nun bu 3 şartı Genel Merkez'den dönmüş oldu.

Erdem Gül'ün adaylığını gazeteci İsmail Saymaz sosyal medyadan böyle duyurdu...

 

YORUMLAR 69
  • 3434 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadıköy belediyesini ve Adalar belediyesini Ak parti kazanacak.Artik vatandaşlarımız eskisi gibi değil, herşeyi düşünüp kendilerine en iyi hizmeti sunacak partiye oy veriyolar.Artik chp den kurtulma zamani.*
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk’ün partisi terörist işgali altında!
    Cevapla
  • Teoman 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp=çöp
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp,nin bütün adaylarına bakın? .. içlerinde bir tane düzgün Adam bulamazsınız? :)
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok iyi bir şeçim şeçimden sonra adalar kaymakamımız kayyum olarak bld ye başkanı olur ya utanmaz adamlar böle vatan hainlerini nasıl devlete millete hizmet makamlarına getirmek isterler aklım ermiyo y da seçenlerde aynı kafa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez