Aday tanıtım toplantısında PKK marşı!

HDP Mardin'de gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında, terör örgütü PKK'yı ve teröristleri övücü mahiyette marş okundu, ölen teröristler için saygı duruşunda bulunuldu.

GİRİŞ 30.01.2019 20:31 GÜNCELLEME 30.01.2019 20:33
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda, HDP'nin belirlediği belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı.

 

 

Toplantıya HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Mardin Milletvekilleri Mithat Sancar, Pero Dündar, Ebru Günay, Tuma Çelik, HDP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk ile adaylar ve partililer katıldı.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI ÖVEN MARŞ!

 

 

Buldan'ın konuşmasından önce ölen PKK'lı teröristler için saygı duruşunda bulunuldu ve terör örgütü PKK'yı ve teröristleri övücü mahiyette marş söylendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 105
  • Vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizleri yerin dibine soksun .Kürtlerin arkasına sığınıp kürt gençlerini uyuşturucuya alkole zinaya mahkum eden , onları Allaha düşman eden bu Marksist komünist leninist ve lgbt topluluğu Rabbim helak etsin.Amin amin
    Cevapla
  • Mete 5 yıl önce Şikayet Et
    Hdp varlık sebebi pkk değilmidir onlar bundan vaz geçmedi ya chp ve iyi parti nelerini vaz geçti
    Cevapla
  • Ahmet TUNA 5 yıl önce Şikayet Et
    Görüntülerde izlediğimiz bu kırmızılı kıyafet giyen kişinin araştırılması gerekir. Çünkü bu zatın neye benzediği ve cinsiyeti bile belli olmayan bu kişi dağdan inmiş terörist bile olabilir. Kesinlikle geçmişinin araştırılmasını istiyorum.
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    allah kahretsin türkiye düşmnlarını
    Cevapla
  • leventk 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle de olmaz ki, bu ne cüret cesaret, nasıl yönetiliyoruz ki böyle, bu toplantıya katılanlara dava açılmazsa, terörle yapılan mücadelenin ne önemi kalır ki, onca şehit verlmedi mi bu uğurda, birde bunlara onca destek , yatırım yapılıyor, yarın gidip yine terör partisine, bizdendir diye oy vermeyeceklermi , şimdiye kadar öyle olmadı mı , sonra da biriz, kardeşiz demeye devam mı edeceğiz hala,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar Haber7'ye açıkladı! AK Parti'de önce bu değişmeli
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini