CHP'nin Ankara ve İstanbul'da HDP kurnazlığı

HDP ile örtülü iş birliği yaptıklarını İYİ Parti seçmeninden gizlemeye çalışan Kılıçdaroğlu ve Akşener, bu kez nabza göre şerbet stratejisini benimsedi. Ankara'da HDP karşıtı olan CHP ve İYİ Parti, İstanbul'da ise HDP'ye birlik beraberlik çağrısı yapıyor.

CHP'nin Ankara ve İstanbul'da HDP kurnazlığı
CHP'nin Ankara ve İstanbul'da HDP kurnazlığı
GİRİŞ 17.03.2019 04:41 GÜNCELLEME 17.03.2019 05:18
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

CHP ve İYİ Parti'nin ittifakına, tüm kelime oyunlarıyla gizleme çabalarına rağmen HDP'nin de destek verdiği açığa çıkınca farklı bir yöntem denenmeye başlandı.

 

 

ANKARA'DA BAŞKA DİL, İSTANBUL'DA BAŞKA!

HDP'nin yok denecek kadar az oy aldığı Ankara'da Mansur Yavaş HDP karşıtı açıklama yaparken, daha fazla HDP oyu olan İstanbul'da Ekrem İmamoğlu HDP'ye selam çakıyor.

 

 

İSTANBUL'DA HDP OYU VAR: HDP'YLE ORTAK BİR DİL YAKALADIK

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir televizyon programında, "bir HDP'li desteği görüyorum, HDP'yle ortak bir dil yakalamışsak ne mutlu bana" şeklinde konuştu.

ANKARA'DA HDP OYU YOK: HDP BİZDEN UZAK OLSUN

Ankara adayı Mansur Yavaş ise HDP'ye sözde tepki göstererek "Ankara’da hür iradesi kendi elinde olan her vatandaşımızın oyuna talibiz. Terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanlar bizden uzak olsun" dedi.

SEZAİ TEMELLİ NE DEMİŞTİ?

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. HDP'lileri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak siyaset yapamaz. O da işte bizim gücümüzdür. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt'ün oyuyla seçilmiştir. Bize rağmen siyaset yapamayacağını bilecektir. Yapmaya çabalarsa zaten siyaseten bir karşılığı olmayacaktır. O kentin belediye başkanı olmayacak, o olsa olsa o kentin kayyumu olur. Biz bu riski alıyoruz. Seçmenlerimize diyoruz ki biz bu riski alacağız ve Türkiye'yi değiştireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 34
  • BOZKURT 5 yıl önce Şikayet Et
    ZİLLET ittifakının adayları hepsi böyle.Bunlara Oy verecekler çok çok iyi düşünün ve aklınızı başınıza alın.Sonra pişman olmayın.
    Cevapla
  • emrew 5 yıl önce Şikayet Et
    işte insanları bölmeye çalışan iki yüzlü bir parti görün. velhasıl aslında kim bölücü kim bütünleştirici anlayın. Kimi kullanırım derdindeler dertleri türkiye değil.
    Cevapla
  • Gençtürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Sahte senedin konusu olan borç alacak ilişkisini Mansur Yavaş da açıklayamıyor Necmettin Kesgin de açıklayamıyor.Toplum olarak her ikisinden de bu konuyu açıklamalarını bekliyoruz.
    Cevapla
  • Adamim 5 yıl önce Şikayet Et
    Doģru ol doğru.mansuriy doğru.òlūmù allahi unutma hele cehennemi.orda dostun pkkfetòip chp olur.benden uyarmasi.
    Cevapla
  • kafkasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım her duamdan eksik etmem.Din düşmanlarına,sapık zihniyetlere ve bölücü vatan hainlerine imkan ve fırsat verme ve tuzaklarını,planlarını boz ve iptal et yarab.Amiinn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar