HDP'lilerin seçim kutlamasında skandal anlar!

Diyarbakır'da yerel seçim sonuçlarını kutlamak için HDP İl Başkanlığınca düzenlenen programda terör örgütü PKK'yı ve teröristleri övücü sözde marş okundu, ölen teröristler için 'saygı duruşunda' bulunuldu.

GİRİŞ 04.04.2019 22:07 GÜNCELLEME 04.04.2019 22:08
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

HDP'nin Diyarbakır İl Binası Konferansa Salonu'nda gerçekleştirilen kutlama programına, resmi olmayan sonuçlara göre, HDP'den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Adnan Selçuk Mızraklı ve ilçe belediye başkanları katıldı.

 

 

ÖCALAN SLOGANLARI, ÖLEN TERÖRİSTLERE SAYGI DURUŞU VE PKK MARŞI!

Programda terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atıldı, ölen teröristler için "saygı duruşunda" bulunuldu ve terör örgütünü övücü sözde marş okundu.

 

 

Mızraklı, burada yaptığı konuşmada, seçimleri geride bıraktıklarını ve halkın başarısını kutlamak için toplandıklarını belirterek, "31 Mart sürecini birlikte başardık ve beraber kazandık. Geçmişin enkazlarını kaldırıp kentimizi güçlendireceğiz. Maddi ve manevi tüm gücümüzle yereldeki sorunlarımızı çözeceğiz. Birlikte kazandık ve başaracağız." ifadelerin kullandı.

Programa, HDP Diyarbakır milletvekilleri Musa Farisoğulları ve Salihe Aydeniz, HDP Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk ve partililer katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 112
  • hınıs 5 yıl önce Şikayet Et
    Derhal gereği neyse yapılsın ki bu rezillik birdaha yaşanmasın.
    Cevapla
  • yüregir 5 yıl önce Şikayet Et
    diyarbakırlının özlemle aradığı hizmet budur....tıpkı izmirin chplileri gibi...onların derdi belediye hizmeti falan değil...iş ırkçılıkta inada binmiş düzelmez artık...
    Cevapla
  • 2121 5 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet Savcıları soruşturma başlatmalı.Tutuklansınlar.
    Cevapla
  • makif 5 yıl önce Şikayet Et
    burası TC DEVLET içinde devlet olmasına göz yuman MAHKEMELER ve YARGI neredeler ..
    Cevapla
  • FIRTINA 61 5 yıl önce Şikayet Et
    Alın bunları hemen... Diyarbakır savcılığı ne duruyorsun? Alın bir daha da gün yüzü görmesinler. Vatanı bölmeye çalışanları, övmekte, bölmekte vatan hainliğiyle aynı paralelde değerlendirip cezaları kesilmeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor