Bülent Arınç'a yeni görev

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Bülent Arınç, Başkan Erdoğan tarafından kendisine Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu'nda görev verilereceğini duyurdu.

Bülent Arınç'a yeni görev
Bülent Arınç'a yeni görev
GİRİŞ 28.05.2019 06:03 GÜNCELLEME 28.05.2019 06:03
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak görev verildiğini açıkladı. Arınç, Başkan Erdoğan tarafından kendisine verilen görevi Manisa'da katıldığı iftarda açıkladı. Bülent Arınç verilen görevi açıklarken "Bu yalakalığın değil sadakatin sonucu" dedi.
 
Uzun yıllar Manisa'dan milletvekilliği görevinde bulunan, TBMM başkanlığı, başbakan yardımcılığı, hükümet sözcülüğü gibi önemli görevlerde bulunan Arınç, 2009 yılında Bursa'dan milletvekili olduktan sonra görev süresinin dolmasıyla birlikte siyaset bıraktığını açıklamıştı.
 
"YENİ BİR GÖREVİM VAR"
 
Manisa'da bir iftar programında konuşan Arınç, konuşmasının son bölümünde kendisiyle ilgili önemli gelişmeleri paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kurulan "Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu" üyeliğine getirildiğini açıklayan Arınç, şöyle devam etti:
 
"Manisalıları Cumhurbaşkanlığı'na da bekliyorum. Cumhurbaşkanımız Yüksek İstişare Kurulu'nu kuracağını, bizi de orada görmek istediğini ifade etti. Kararname yayınlandı, şimdi yerlerimiz hazırlanıyor. Biz yıllardan beri bu ülkede siyaset yolunu tercih ettik. Hakkımızda kötü bir şöhret bugüne kadar olmadı. Bir ara bir şeyler yamamaya çalışanlar oldu ama hepsi rezil oldu. Çok şükür biz dimdik ayakta kaldık. Bu süreç içinde bize sahip çıkanlara teşekkür borcumuz var. Bizi çok sevmekle birlikte uzaktan bakmaya çalışan dostlarımıza da sitemimiz var. Zamanı geldiğinde de onlarla da helalleşiriz. Biz kimseye hakkımızı haram etmedik. Ama insanlar doğru bildiklerini söylemeli, iyi bildiklerini yapmalı. Onun bunun peşinden çanta taşımamalı, taklacı olmamalı. Adam olacaksın, adam gibi olacaksın. Güneş çıktı, bütün kirler dağıldı" diye konuştu.
 
"SADAKATİN ÖDÜLÜ... YALAKALIĞIN SONUCU DEĞİL"
 
Kendisini eleştirenlere yönelik konuşan Arınç, "Onlara göre biz yok olmuştuk, bitmiştik. Şimdi Cumhurbaşkanımızın yanında Yüksek İstişare Kurulu'nun Başkanı kendisi olacak, biz de yanında olacağız. Böyle bir şeyi Rabbim sadakatin sonucunda veriyor, yalakalığın sonucunda değil" dedi.

YORUMLAR 65
  • Okan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı buralarda görünce aklıma şu geliyor 150.000 kişi devletten ihraç oldu. Eğer bu adam bu görevde ise bu ihraclarinda en az 100.000 inin haksız olduğunu düşünüyorum...
    Cevapla
  • oya 4 yıl önce Şikayet Et
    Varsa küskünleri ve saadetin oylarını getirse bari.
    Cevapla
  • İmam Mehdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Eli silah tutan,!ilim tutan herkes grlsin göreve başladı. Bitane Ülkemiz var koltuk sevdasından vazgecen herkese helal olsun ❤️
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    İNŞAALLAH samimi ve hatasını telafi edecektir. Bizim birliğe ve huzura ihtiyacımız var. İNŞAALLAH diğerleri de hatalarından pişman olup yeniden kucaklaşıp bir ve bütün oluruz. Âmîn.
    Cevapla
  • mümin 4 yıl önce Şikayet Et
    bülent abi iyidir ya orda olması iyi kazanmak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır