Bahçeli'nin Yardımcısı Semih Yalçın'ın acı günü! Kaleden aşağı düştü

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan son dakika haberine göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Ankara Kalesi'nde kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

GİRİŞ 17.10.2019 08:25 GÜNCELLEME 17.10.2019 09:49
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Ankara Kalesi'nde kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, saat 02.00 sularında Ankara’nın Altındağ ilçesi Kale Mahallesi'nde bulunan Ankara Kalesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu ve yanındaki arkadaşı, Ankara Kalesi'ni çevreleyen surların etrafındaki kayalıklardan henüz bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 70 metre yükseklikten aşağıya düştü.

 

 

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Semih Yalçın'ın oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Düşen diğer şahıs ise ağır yaralı olarak Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan olay yerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve MHP milletvekilleri ile bürokratlar geldi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 54
  • Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cenazesine devlet bahçeli neden katılmadı
    Cevapla
  • rizele 4 yıl önce Şikayet Et
    Semih beye Başssaglıgı diliyorum ıvedılıkle arastırlması gercekelrın ortaya çıokması lazım bız
    Cevapla
  • esman 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yorum yapan arkadaşlar orayı bilmezler bayraklı kalenin yanına her zaman orada alkol almak için çıkılır ankara şehir merkezinin en yüksek yeridir manzarılıdır alkol uyuşturucu satanların mekanı haaline geldi oralar şafak baskınında çok darbe yerdi oralar ama maalesef karakol oradan taşındıktan sonra daha da arttı muhtemelen alkolün etkisiyle dengesini kaybetmiş olabilir
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok şüpheli.Kesinlikle araştırılmalı.Gerçekler ortaya çıkarılmalı.Çünkü çeşitli radikal gruplar çok aktif pkk ile birlikte.Allah rahmet etsin.
    Cevapla
  • misafir45 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil