Erdoğan'dan 'Adil Öksüz' mesajı!

İngiltere'ye ziyareti öncesi havalimanında basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethullahçı terör örgütünün sözde TSK imamı Adil Öksüz'le ilgili olarak, "Haddini bilmez kişi bu ülkeden kaçtı ama gittiği ülke tarafından korunmuştur.İçişleri Bakanlığı'mız yapılacak herhangi bir operasyonla karga tulumba alır gelir mi, o ayrı bir konu." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 03.12.2019 09:15 GÜNCELLEME 03.12.2019 10:03
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde  Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulusi programında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fethullahçı terör örgütünün sözde TSK imamı Adil Öksüz'un nerede olduğunu bildiklerini açıklamıştı.

BU HADDİNİ BİLMEZ GİTTİĞİ ÜLKELER TARAFINDAN KORUNUYOR

Bugün Londra ziyareti öncesi havalimanında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin şöyle konuştu;

 

 

"Bu haddini bilmez, kendini bilmez malum kişi bu ülkeden kaçmıştır. Ama tabi sürekli olarak gittiği ülkelerin yönetimleri tarafından da bunlar koruma altında. Bakıyorsunuz işte çok farklı ülkelere; diyelim ki Belçika’ya kaçıyor, oradan Almanya’ya geçiyor vesaire. Şu anda ona benzer yüzlerce binlerce biliyorsunuz FETÖ’cü terörist buralarda yaşıyor"
 

Süleyman Soylu'dan önemli açıklamalar

 

 


"İÇİŞLERİ KARGA TULUMBA GETİRİR Mİ GÖRECEĞİZ"

 Biz bunların hepsini istedik. İstedik ama adreslerini vererek istedik. Buna rağmen buraların yönetimleri bu FETÖ’cü teröristleri bize bugüne kadar teslim etmedi. Edenler yok mu? Edilenler de var. Edildiği zaman açıklamasını da yapıyoruz.  Burada içişleri bakanlığımız, yapılacak operasyonla karga tulumba alır gelir mi bunu da zaman içinde görürüz."

 

YORUMLAR 22
  • misafiro 4 yıl önce Şikayet Et
    Panik yok, İnşaallah yakında çiyanın efbiyanında elinden hainleri çekip alıp göstere göstere, sürüye sürüye ve icabında tekmeleye tekmeleye getiririz İnşaallah, ondan sora çaaatlasın, düşmanlar, paatlasın içerdeki hainler.
    Cevapla
  • samimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada milyonlarca turk var gördukleri yerde karga tulumba yapsinlar.Bunlar köpek gibi korkak asagiliktir.
    Cevapla
  • hackan 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadayiz. Eger bu adami istemekte ciddiyseniz bulundugu ulkeyi , ilceyi aciklayin biz paketleriz. Tabi gercekten istiyorsaniz.
    Cevapla
  • Ahmet Cem Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    5 inci dünya ülkelerinden yada Azerbaycan, Bosna Hersek gibi ülkelerden iki Fetöcüyü paketleyip getiren MİT bu adiyi neden getiremiyor? Boyun eymeyen diz çökmeyen bay T neden bu ülkelere gık diyemiyor? Gereği neyse yapılsın. Aynı ihanet İsrail de olsaydı, o günden bu zamana kadar kaç hain varsa Mossad hepsini çoktan öldürmüştü.
    Cevapla
  • kelo 4 yıl önce Şikayet Et
    emperyalist lerle mücadele kolay değil
    Cevapla
  • Neco 4 yıl önce Şikayet Et
    Atın bu soysuzları vatandaşlıktan. Nereye aitseler oranın vatandaşı olsunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması