İşte Mehmet Şimşek'in nişanlısı Esra Kara

Emekli banka yöneticisi bir ailenin çocuğu olan Esra Kara, nişan olayının duyulmasından sonra herkesin merak ettiği isim oldu. Bakan Şimşek ve Esra Kara Ocak'ta nikah masasına oturuyor.

İşte Mehmet Şimşek'in nişanlısı Esra Kara
İşte Mehmet Şimşek'in nişanlısı Esra Kara
GİRİŞ 27.12.2009 03:35 GÜNCELLEME 25.05.2016 14:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in herkesten gizlediği nişanlısı Esra Kara'nın fotoğrafını ilk kez ortaya çıktı.. Çift, düğünlerini Ocak ayında yapacak ...

Geçtiğimiz hafta tüm Türkiye Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yıldırım aşkını konuştu. Yaklaşık 5 ay önce İngiliz eşinden boşanan ve sürpriz bir şekilde mimar Esra Kara (32) ile nişanlanan Bakan Şimşek (42), nişanlısını herkesten gizlemiş, özel hayatıyla ilgili ser verip sır vermemişti.

Bakan Şimşek'in Kara ile nişanlanmasına, Gaziantep Belediye Başkanı Asım Güzelbey aracı olmuştu. Kara, Güzelbey'in Ankara'da ofisi olarak da kullandığı Uğur Proje şirketinde mimarlık yapıyor. Aynı zamanda Gaziantep milletvekili olan Mehmet Şimşek'le Esra Kara, ilk kez Şimşek'in Güzelbey'i görmek için mimarlık bürosunu ziyarete gittiğinde tanıştı. Bu ilk karşılaşmada Bakan Şimşek, yıldırım aşkına tutuldu. 1.5 aylık süreç sonrası Bakan Şimşek ile gönlünü çeldiği Esra Kara aile arasında 10-15 kişinin katıldığı sade bir törende nişanlandı.

YAKINDA HERKES GÖRECEK

Emekli banka yöneticisi bir ailenin çocuğu olan Esra Kara, nişan olayının duyulmasından sonra herkesin merak ettiği isim oldu. Tüm Türkiye Esra Kara'nın nasıl biri olduğu, türban takıp takmadığını tartışır hale geldi. Şimşek de nişanlısıyla ilgili olarak açıklama yapmamayı tercih edince, herkesin merakı daha da arttı.

Bugüne kadar adından ve işinden başka hiçbir bilgi olmayan, tek kare fotoğrafı yayınlanmayan Esra Kara'nın resmini Para dergisi buldu. Kimseye görünmek ve konuşmak istemeyen ve "Yakında zaten herkes görecek" demekle yetinen Kara, sanıldığı gibi türbanlı değil.

Bakan Şimşek düğün konusunda "En kısa zamanda evlenmeyi düşünüyoruz, ayrıntılara girmek istemiyorum" derken, Esra Kara da tarih konusunda kesin bir şey söylemiyor. Ancak düğünün nikah şahitliğini yapacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın aynı gün Ankara'da olduğu tarihe getirileceği belirtiliyor. Bu tarihin de büyük ihtimalle 8 Ocak olacağını belirtiliyor.

İŞTE TÜRKİYE'NİN MERAK ETTİĞİ GELİN

kullan

Bakan Mehmet Şimşek'in nişanlısı 32 yaşındaki Esra Kara, Ankara'da Uğur proje şirketinde mimar olarak çalışıyor. Kara, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin birçok projesini de gerçekleştirdi. Zaten ikilinin tanışmasına da Belediye Başkanı Asım Güzelbey vesile olmuştu. (Takvim)

YORUMLAR 11
  • muhammed rehavi 14 yıl önce Şikayet Et
    işsizim. endüstri mühendisiyim ve yıllardır işsisim..sayın maliye bakanımız acaba bizim iş dünyasıyla olan nişanımızı ne zaman yapacak merak ediyorum..para yok, iş yok, nişanlanmak, evlenmek benim neyime...
    Cevapla
  • ahmet can 14 yıl önce Şikayet Et
    hadi bakalım. darısı bizim başımıza gerçi biz bakan olmadığımız için kendi becerilerimiz daha çok kullanmak mecburiyetindeyiz
    Cevapla
  • Girgome 3 yıl önce Şikayet Et
    Öylemi
    Cevapla
  • kaffora 14 yıl önce Şikayet Et
    mehmet şimşek i tebrik ederim. komşu köylü olmaktan gurur duyarım. seni seviyoruz. imkan olsa düğününe katılacağım. bence düğünü köyde yap. daha güzel olur.
    Cevapla
  • kerasus2828 14 yıl önce Şikayet Et
    iyide ... bize ne .. çokmu önemli bir haber bu
    Cevapla
  • emre kılıç 14 yıl önce Şikayet Et
    ÇOk Önemli. Yıllardır hep gelin kim olacak diye merak ettik türkiye artık rahata kavuştu :)))) ya bunları ergenokon bitiremedi bence halk bitircek :)))))) derhal erken seçimm...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi