Burhan Kuzu'ya yumurta yağmuru Video

AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'nde öğrencilerin yumurtalı protestosuna uğradı. Çok sinirlenen Kuzu, Dekanı istifaya davet etti.

GİRİŞ 08.12.2010 14:18 GÜNCELLEME 08.12.2010 14:18
Bu Habere 235 Yorum Yapılmış

nayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen ''Türkiye'de Anayasa'' konulu konferansta öğrencilerin protestolarına maruz kaldı. Kuzu konuşmasını yapamadan salondan ayrıldı.

Saat 13.30 sıralarında CHP Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Süheyl Batum'un protesto edilmesinin ardından fakülteye Ak Partili Kuzu geldi. Konferansın yapıldığı salona gelen Kuzu bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. Kuzu'nun konuşmasına izin vermeyen protestocu grup, yumurta ve pet şişe olmak üzeri bir takım cisimler atmaya başladı. Kuzu öğrencileri ikna etmeye çalıştı, ancak başaralı olamadı. Bunun üzerine salondan çıkarılan Kuzu yumurta saldırılarına karşı şemsiye altında yürüdü. 

Kuzu'nun arkasından da protestocu grup yürümeye başladı. Burhan Kuzu, güvenlik görevlilerince üniversitede bir odaya götürüldü. Bu sırada içeriye giren çevik kuvvet ekipleri öğrencilere müdahale etti. Öğrencilerin koridordan uzaklaştırılmasının ardından Kuzu makam aracına bindirildi. Kuzu, kampüsten ayrılırken, üniversite yönetiminin istifa etmesini istedi. Kuzu'nun üniversiteden ayrılmasının ardından çevik kuvvet ekipleri gaz bombası kullanarak protestocu öğrencileri dağıttı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 235
  • irfan alagöz 13 yıl önce Şikayet Et
    üniversiteli=protestocu. bu üniversiteyi bizde okuduk. bunların neden yapıldığını hepimiz biliriz. bunlar kendilerinden başkasına saygı gösteremezler. hatta kendilerine bile saygı gösteremezler. devlet nedir bilmezler. devlet adamı nedir bilmezler. benden mi değilmi sadece ona bakarlar. benden değilse o halde yumurta.... bendense sorun değil. her yaptıkları mübah düşüncesindeler. aslında bu bile ısmarlama düşünce. yoksa herhangi bir düşünceleride yok bunların. bi yerden talimat gelir onlarda uygularlar.okycklrda dvlte fydlı olcaklr
    Cevapla
  • aligator 13 yıl önce Şikayet Et
    realrebel. Real rebel sen bence nickini değiştir.Real akepeli daha uygun sana..Bu kadar komik bir yorumu yapan ve saçma fikirlerini hakaretlerle desteklemeye çabalayan biri ancak akepeli olur zaten.Gerçekten acınacak haldesin.Soluduğun oksijene yazık.Beyne uğramıyo malesef.
    Cevapla
  • ali güçlü 13 yıl önce Şikayet Et
    badem bıyıklıya. yorum yapmak için yorum yapmıssın düşüncelerinden hangi yolda olduğun neyi savunduğun çok belli,senin gibiler araştırmadan boş konuşmayı severler sırf konuşmak için boş konuşurlar senin yaptığın gibi nicinden de anlaşılıyor zaten ne kadar boş olduğun oturda araştır biraz cowboy ne demk ondan sonra çık şurda iki satır yorum yaz bizde zevkle köşemizden okuyalım demi..
    Cevapla
  • süleyman ekici 13 yıl önce Şikayet Et
    BADEM BIYIK ZORO YA. DEMEK NEYMİŞ dindar medya yalan dememiş değilmi kendin söyledin:) ileri demokrasi için siz ne düşünüyorsunuz peki kendini dine uzak hisseden insanlar bu ülkeyi yönettiği yıllarda çokmu ileri demokrasi yaşandı ikna odaları kuranlar namaz kılanları fişleyip işten atanlar bu ülkenin paralarını bir gecede cebine indirenler çokmu ileri demokrasici. benzin fiyatlarından herkes herzaman şikayetçi bu ülkenin şimdiki bir mevzusu değil haksızlığa ses çıkaranlar birazda dindarların hakkına sahip çıksa keşke
    Cevapla
  • Mustafa K A H R A M A N 13 yıl önce Şikayet Et
    ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETMEK GEREK. Pkklılar bile ülkeye bu kadar zarar veremedi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!