Erdoğan, desibel rekoru kırdırdı VİDEO

Türk Telekom Arena Stadı'nda partisinin il kongresinde konuşan Erdoğan, stadı dolduran 100 bine yakın kişiye rekor denemesi yaptırdı.

Erdoğan, desibel rekoru kırdırdı VİDEO
Erdoğan, desibel rekoru kırdırdı VİDEO
GİRİŞ 27.05.2012 17:21 GÜNCELLEME 28.05.2012 01:49
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

HABER 7

4. İstanbul Olağanüstü İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Erdoğan, kalabalığın coşkusunu görünce, hep bir ağızdan sorusuna cevap istedi.

'Şimdi buradan öyle bir haykırmanızı istiyorum ki tüm Türkiye sizi duysun' diyen Erdoğan, kalabalığın 'hazırız' cevabından sonra 'İstanbul yanımızda mısın, İstanbul arkamızda mısınız, İstanbul yine bir miyiz, beraber miyiz, birlikte miyiz' diye sordu ve 100 bine yakın partili 'Evet' diye bağırdı.

Bu sırada, daha önce Galatasaray taraftarlarına ait olan 'desibel rekoru'nun kırıldığı tahmin ediliyor.

İşte o anlar:

YORUMLAR 36
  • ahmet okutan 11 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray seyircisinden,rovanş alındı mı????. başbakan o stadta protesto edildi.şimdi rovanş alınmış oldu.
    Cevapla
  • sümeyye beren 11 yıl önce Şikayet Et
    son olarak. bu sene için bize verilen zam tam olarak 6 ay geçtikten sonra ocak 2013 te uygulamaya girecek, şöyle ki memurların aldığı paranın toplamı senede 8800(en son rakam buydu değişmiş olabilir)lirayı geçince onlardan belli bir miktar para her ay kesilmektedir. genelde memurlar bu parayı 6. ayda geçmekte ve yaklaşık 50 tl civarında maaşlarından kesilmektedir. yani 1500 tl alan bir memur için ikinci altı ay için verilen %5lik zam 75 tl edeceği için bunun sadece 25 tl'si zam olarak kalmaktadır. bu uygulama yüksek ücret alanlar için uygun alabilir ama düşük ücret alan memurlara da uygulanması başka türlü bir haksızlıktır. yani düşük ücret alan memurların o gözünüzde büyüttüğünüz milletvekili zamlarıyla karşılaştırıp çok dediğiniz para 2. altı ay için 25 tl'dir. kimse kimseyi kandırmasın. 500tl ev kirası veren bir memura ev sahibi "bu sene size az zam verdiler sen 550 verme 525 ver" demiyor.
    Cevapla
  • erdoğan 11 yıl önce Şikayet Et
    artık,. hiç inandırıcı gelmiyorsun..
    Cevapla
  • ibrahim 11 yıl önce Şikayet Et
    alternatifsizlik çözülürse sen de bitersin sayın başbakan. bu ülke için bir şanstın ama salladığın kılıç artık sana oy verenleride kesmeye başladı.özellikle öğretmenler hakkındaki yanlış bilgilerin ve yorumların... yani bir daha ki seçime alternatif çıkarsa işin zor gibi.
    Cevapla
  • KARADENIZ KARASIN 11 yıl önce Şikayet Et
    yerimizde olmak isteyenler ????. bazı arkadaşlar duramamış gitmişler memurlara laf atmışlar.bizim yerimizde durmak için can atanlar varmış biz 20 sene okullarda dirsek çürütürken onlar nerelerde can atıyorlardı acaba ? kimse boş konuşmasın en basitinden ben bir köy okulunda okudum okuldan mezun olup ta memur olan tek kişi benim.benimle ilkokulu bitirip okumayan arkadaşlar inşaatlarda çalışarak orda burda amelelik yaparak ev yaptırdılar daire aldılar.çoluk çocuk sahibi oldular.şimdi bana gülüyorlar sadece.ben ne yaptım peki 25 yaşında memur oldum.sonra evlendim.tam okul borçlarımı ödedim.sayın başbakanımız sağolsun fakire 30 milyara bedelli askerlik çıkardı .şimdi kredi çektim 40 yaşına kadar da onun taksitlerini öderim artık.siz ne konuşuyorsunuz anlamıyorum.hayatında bir kitabı baştan sona okumayan insanlar gelip burda memurlar hakkında ahkam kesmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye'ye övgü: Merkez Bankası doğru yolda
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..