Atatürk'e Hristiyanlığı kabul ettiremediler

Saadet Partisi lideri Mustafa Kamalak, CHP ve Atatürk için şok bir iddia ortaya attı.

Atatürk'e Hristiyanlığı kabul ettiremediler
Atatürk'e Hristiyanlığı kabul ettiremediler
GİRİŞ 10.06.2012 13:53 GÜNCELLEME 10.06.2012 14:32
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, il divan toplantısı için geldiği Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde CHP’nin Atatürk’e Hristiyanlığı kabul ettirmeye çalıştığını, ettiremediğini, ettirmiş olsaydı şimdi nüfus cüzdanlarımızda Müslüman değil Hristiyan yazıyor olacağını söyledi.

İl divan toplantısının yapılacağı Kadirli Sülemiş Assa turistik tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başbakanla terör konusunda görüşmelerini olumlu karşıladığını ifade etti. CHP’nin terörün anası olduğunu iddia eden Kamalak “CHP eğer Atatürk’ü ikna edebilmiş olsaydı 1924 Anayasası'na 'milletin dini Hristiyanlıktır' ibaresinin yazılmasını sağlayacaktı. Allah korkusu olmayan bir nesil de terörist olmaz mıydı? Terörün en yoğun olduğu yerde işsizlik vardır. Can güvenliği olmayan yere kimse yatırım yapmaz. Devlet yatırım yapmalıdır. Yatırım yapanlardan devlet 30 yıl vergi almaması lazım. Ayrıca eğitime önem vermek lazım.” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin darbelerle mutlaka hesaplaşması gerektiğini vurgulayan Mustafa Kamalak, “Bu hesaplaşma yapılırken haksızlığa meydan verilmemelidir. Terörün bir sebebi de darbelerdir. Eğer darbeler olmasaydı Türkiye Japonya'dan ileride olurdu. Darbe yoluyla hak kazançlar geri alınmalı, mağdur edilmiş insanların hakları da geri verilmelidir. 28 şubat'ta asıl mağdur olan milletin kendisidir. Bizim partimiz kapatıldı, bölündü, parçalandı. 28 Şubat'ta zararı millet gördü, çünkü bizden sonra havuz sistemi kaldırıldı, 22 bankanın içi boşaltıldı, zarar 350 milyar dolar. Kim gördü zararı? Farkında olmasanız da sizler gördünüz. Bu zararlar zamlarla karşılanıyor, vergilerle, işsizlikle karşılanıyor? Darbelere karşıyız, yapanlar mutlaka yargı önünde hesap vermelidir.” diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    atatüğrk hyristiyan oldu veya olmadı umurumda değil i . atatürk neden öldü ne hastalığı vardı. yoksa inönümü öldürttü.buna biri cevap versin.
    Cevapla
  • ynapxo 11 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşmalar boş çırpınışlar.... saadet partisinden başka ne bekleyebiliriz ki? ülkenin hayrına hiçbirşey konuştuklarını görmedim. tek yaptıkları işkembeden sallamak.
    Cevapla
  • ugur 11 yıl önce Şikayet Et
    meşhur olma derdi böyledir işte. daha başka yökmu tüm gündem bu mu terörü ne zaman bitirdiniz
    Cevapla
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    halid bin velid ne güzel tarih anlayışın var???. bak bakalım hıristiyanlara en çok özgürlük kimin zamanında verilmiş? osmanlı döneminde, askere gitmediler, kendi mahkemelrinde yargılandılar, ticaret onların elindeydi? eeee daha ne atatürke satatşıyorsunuz..
    Cevapla
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    atatürke din adına laf söyleyenler. atatürk hangi batılı ülkeyle anlaşıp müslüman bir toprağa saldırı yapmış.ıraktan libyaya afganistana kadar kimler batıyla anlaştı. herhalde atatürk değildi. ehh onlar müslüman atatürke gelince olmaaaz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!