Ateş Sırrı Sakık'ın ocağına da düştü

Dağlıca'da teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden İsa Sayın'ın BDP Milletvekili Sırrı Sakık'ın akrabası olduğu ortaya çıktı.

Ateş Sırrı Sakık'ın ocağına da düştü
Ateş Sırrı Sakık'ın ocağına da düştü
GİRİŞ 20.06.2012 14:52 GÜNCELLEME 20.06.2012 15:36
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Sakık, Twitter'da yaptığı açıklamada akan kanın durdurulması çağrısında bulunurken şu satırlara yer verdi:

"Dün Hakkari'de yaşanan çatıçmada yaşamını yitiren askerlerden "İsa Sayın" benim yakın akrabamdı.
İşte kardeş kavgası tam da bu. Bir tarafta ölen askerler bir tarafta ölen gerillalar. Hepsi bu ülke için önemli kayıplar. İsa'nın ailesiyle görüşüp acılarını paylaştım. Hepimize düşen görev bir an önce akan kanı durdurup, barışı sağlamaktır."

SABAH İNTERNET

YORUMLAR 40
  • suleyman d 11 yıl önce Şikayet Et
    sakığın ocağına ateş düştü denince; herhalde 26 dan bir kaçını kasdediyorlar sanmıştım! meğer şehit askerimiz kasdediliyormuş :). bir şehidin sakığın akrabası olmasına ihtimal veremiyorum. iyi bakılsın
    Cevapla
  • ALİ CAN 11 yıl önce Şikayet Et
    haber7, kendi yayın ilkelerine uy!. bir taraftan; "küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır." diyorsun, bir taraftan da aşağıdaki bazı yorumları yayınlıyorsun. bu ne yaman çelişki, bu ne lahana turşusu... allah ıslah etsin, akıl fikir versin.
    Cevapla
  • suleyman d 11 yıl önce Şikayet Et
    sakığın ocağına ateş düştü denince; herhalde 26 dan bir kaçını kasdediyorlar sanmıştım! meğer şehit askerimiz kasdediliyormuş :) . ben bu haberi: resmi dna sonucu olmadan inanmayacağım bir iddia olarak görüyorum.
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 11 yıl önce Şikayet Et
    bunun ocağına ateş mateş düşmez... kendi öz kardeşi şemdin sakık ı dağa gönderip sonra müebbet hapislere mahkum ettiren.. kalkıpta akrabası içinmi üzülecek.. ben o akrabasına ondan daha çok üzüldüğüme kalıbımı basarım..
    Cevapla
  • sıtkı akgün 11 yıl önce Şikayet Et
    "bir tarafta ölen gerillalar.". adamın özrü kabahatinden büyük.lafa bak arkadaş.vah vah mı dicez şimdi gerillalar geberdi diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hayati Sır, İsrail'in Mescid-i Aksa planını anlattı: İran'a yıktıracaklar
Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!