Erdoğan müjdeyi verdi: Türkiye'de bir ilk olacak

Cezaevi koşulları ile ilgili konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Mahkumlar eşleri ile 24 saat özel bir yerde kalabilecek" dedi.

Erdoğan müjdeyi verdi: Türkiye'de bir ilk olacak
Erdoğan müjdeyi verdi: Türkiye'de bir ilk olacak
GİRİŞ 27.09.2012 20:20 GÜNCELLEME 28.09.2012 16:45
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, NTV ve Star TV'den ortak yayınlanan ''Başbakan Erdoğan ile Özel'' adlı programda soruları yanıtladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cezaevlerinde yeni bir uygulamayı başlatacaklarını belirterek, ''İçerideki mahkumlar, belki buna tutukluyu da katacağız, eşler birbirleriyle diyelim ki 24 saat, cezaevi dışında belli yerlerde hazırlanmış odalarda görüşebilecekler. Eşiyle bir araya gelme imkanını vereceğiz ki aile görüşmesi olarak böyle bir adımı atacağız. Bu ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum olanlar için bile geçerli olabilecek'' dedi. 

Türkiye'de böyle bir uygulama yok, ilk defa bu uygulamayı biz başlatacağını söyleyen Başbakan Erdoğan konuyla ilgili olarak şu sözleri eklemeyi de ihmal etmedi: "Yani eşiyle bir araya gelme imkanını vereceğiz ki aile görüşmesi olarak böyle bir adımı atacağız. Bu ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum olanlar için bile geçerli olabilecek, yeter ki o süre içinde onlar, oradaki şartlara uygun hareket etmiş olsun."

YORUMLAR 41
  • efe 11 yıl önce Şikayet Et
    cüppeliyi isnat edilen suçda tam budur.. tek fark,getririlen kadının birisinin dini nikah olması öbürünün resmi nikah olması.
    Cevapla
  • efe 11 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılmayan nokta şu. bir şey istedinmi olayın nereye varacağınıda hesap edeceksin.ben olayın en vahim tarafından meseleye giriyor değerlendiriyorum..yorumculardan hiç böyle bir şey duyamadım...şu hesap ediliyormu içeride yatan bir adamın anası babası gidecek afedersiniz bir tane kadın parayla bulacak nikah işleri yapılacak.sonrada istenildiğinde iş gerçekleşecek.bu fuhuş sektörünün patlamasına sebep olur....
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 11 yıl önce Şikayet Et
    ilk olduk. norveç'i bile geçerek dünyanın en pahalı benzinini kullanmada ilk sırayı aldık. sonunda bir alanda birinciyiz... teşekkürler...
    Cevapla
  • selami çekiç 11 yıl önce Şikayet Et
    sezekan. hapistekilerin (katil, gaspçı, darbeci, terörist, haydut, arsız, hırsız, uğrusuz vb.) keyfini yetirmek hükumetin öncelikli işimidir ya ?vALLAH hiç yakıştıramadım.yazıklar olsun! diyorum.
    Cevapla
  • hayatı61tarafa 11 yıl önce Şikayet Et
    sizde mahkum olunca..... anlarsınız diyenlere,oldu o zaman bizde kendimize göre isteklerde bulunuruz olurmu nasıl olsa mahkumiyetin hiç bi ciddiyeti kalmamış gir içeri halı sahada top oyna meslek sahibi ol karınla gece geçir oooo ne güzel istanbul valla idam gelirmi diye düşünürken "bir günlük alem"çıktı durun bakalım daha neler göreceğiz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor