Şarj derdi son mu buluyor?

Nokia'nın Facebook'ta paylaştığı bir fotoğraf Nokia'nın akıllı telefonlarda şarj derdine son verecek bir teknoloji ile kullanıcılarının karşısına çıkacağı söylentilerini ortaya çıkardı.

Şarj derdi son mu buluyor?
Şarj derdi son mu buluyor?
GİRİŞ 21.03.2013 11:27 GÜNCELLEME 21.03.2013 12:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nokia'nın Facebook üzerinden paylaştığı bu fotoğraf Nokia'nın güneş enerjisiyle şarj olan bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı söylentilerini ortaya çıkardı.

George Harrison'un başyapıtı Here Comes The Sun şarkısından alıntı yapan Nokia fotoğrafın altına, "Güneş, güneş, güneş, biz geliyoruz!" yazdı. Birçok kişiye göre bu fotoğraf güneş enerjisiyle şarj olan Lumia modelini işaret ediyor. Eğer bu proje gerçekten hayata geçerse akıllı telefonlarda büyük bir devrim olabilir. Nokia da özlediği eski günlerine geri dönüş yapabilir.

YORUMLAR 2
  • ed unavilable 11 yıl önce Şikayet Et
    forever. onlar yokken nokia vardı. her zaman olduğu gibi nokiadan şaşmam arkadaş :D
    Cevapla
  • Atila KOÇ 11 yıl önce Şikayet Et
    Nokia yokkya. ağzıyla kuş tutup amuda kalksada bu piyasada yeri yok artık bunu anlasın kendine başka bir meşgale bulsun. Yıılarca aynı telefonu millete yanına çeşitli harfler ekleyerek kakaladı durdu, akıllandı herhalde dedik, yine aynı şeyi yapıyor lumia 820 ile çıkışa geçti hemen lumia 920 yi yaptı şimdide lumia 620, hala aynı numarayla milleti kandırrım zannediyor. Baş edemez artık apple ve samsung la
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!