Dördüncü GSM operatörü geliyor

Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü yıl sonunda piyasaya girmeye hazırlanıyor.

Dördüncü GSM operatörü geliyor
Dördüncü GSM operatörü geliyor
GİRİŞ 08.06.2016 16:08 GÜNCELLEME 08.06.2016 19:04
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

NETGSM Bilgi Teknolojileri A.Ş. Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü olmaya hazırlanıyor.

BTK'dan kurul kararı alan NETGSM, bu belgeyle Türkiye'de baz istasyonu hariç kendi alt yapısıyla kendi SİM kartını çıkarma yetkisi alan ilk mobil işletmeci olarak kendi adına abonelik sözleşmesi imzalayabilecek dördüncü GSM firması oldu.

NE ZAMAN PİYASAYA GİRİYOR?

NETGSM Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal, İlk etapta mevcut alt yapılarına ilave olarak, 30 milyon liralık yatırım yapmayı ve 1000 personele çıkmayı planladıklarını belirtti. Öcal, 0510 ile başlayan hatlar ve diğer mobil işletmelerden taşıyacakları numaralarla, 1 yıl içinde 1 milyon aboneyle 360 milyon TL ciroya ulaşmayı, 5 yıl içinde ise global bir teknoloji firması olmayı hedeflediklerini aktardı.

Temel hedeflerinin 2016 yılı sonu itibarıyla piyasaya girmek olduğunu söyleyen Adem Öcal, Turkcell baz istasyonunu kullanarak hizmet vereceklerini vurguladı.

KAYNAK: DÜNYA
YORUMLAR 21
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    sanal mobil sebeke hizmeti, 3 gsm operatorunden birinin altyapisini kullanarak hizmet saglamak demektir, altyapisi kullanilan operator ne derse odur yani bayisi gibi calisacaklar, sadece reklam iste, bimcelden hicbir farki yok, ya bu adamlar daha gecende reklam icin 4,5g ihalesine katilip rezil olmadilar mi :)
    Cevapla
  • vatandan 7 yıl önce Şikayet Et
    abi çekmeyecekse yapmayın hat mat. bazı operotörlerde hala dama çıkıp konuşuyoruz. açık alanda 150 bin nüfuslu yerde merkez mahallede bile çekmeyen yerler var. en iyisi eskisi ama o da pahalı.
    Cevapla
  • bahtsız bedevi 7 yıl önce Şikayet Et
    ben direkt geçiş sağlayacağım turkcell e o kadar yedirdiğim yeter her ay bir elemanın maaşını benden karşılıyorlar :D
    Cevapla
  • can yağmur 7 yıl önce Şikayet Et
    avea'nın baz istasyonunu kullanacak. yeni bir operatör değil. sadece aldığı hizmeti bize satacak. hizmet kalitesinde artma filan beklemeyin. pttcell, bimcell gibi bişe olacak. haber içeriği bile yok. ancak böyle reklamı yapılır.
    Cevapla
  • arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    haber turkcell'in alt yapısını kullanacak diyor sen avea diyorsun, BTK'dan kurul kararı alan NETGSM, bu belgeyle Türkiye'de baz istasyonu hariç kendi alt yapısıyla kendi SİM kartını çıkarma yetkisi alan ilk mobil işletmeci olarak kendi adına abonelik sözleşmesi imzalayabilecek dördüncü GSM firması oldu. bir daha araştır istersen.
    Cevapla
  • imran 7 yıl önce Şikayet Et
    hayır 0510 ile başlayacağı için yeni bir operatör avea Türktelekom oldu
    Cevapla
  • Veri merkezi önemli 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkcell veri merkezi yatırımı yapmıştı ve facebook youtube gibi firmaların bunu kullanmasıyla internet çok daha ucuzlar çünkü veri ülke içinde kalır ve dışa çıkan veriden dolayı maliyet olmaz internet de daha da hızlı ve ucuz olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
36 bin sağlık personeli alınacak!