Instagram beğeni sayısını kaldırıyor! Sosyal medyada tepki büyüyor

Instagram, bu sabah yaptığı açıklamayla fotoğrafların altından beğeni sayısını kaldırmak için çalışma başlattıklarını duyurdu. 6 ülkeyi pilot çalışmasına dahil eden Instagram'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada kullanıcıların beğeni sayısıyla ilgilenmesinden öte fotoğraf paylaşmaya odaklanmasının beklendiği, beğeni sayısının gizlenmesinin bu yönde atılan bir adım olduğu vurgulandı.

Instagram beğeni sayısını kaldırıyor! Sosyal medyada tepki büyüyor
Instagram beğeni sayısını kaldırıyor! Sosyal medyada tepki büyüyor
GİRİŞ 18.07.2019 10:25 GÜNCELLEME 18.07.2019 10:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Test süreci sona erdiğinde Instagram, planına sadık kalırsa dünya genelinde yeni uygulamasını devreye sokacak. Böylece kullanıcılar kendi paylaştıkları fotoğraflarının beğeni sayısını görmeye devam ederken, farklı kullanıcıların paylaştıkları fotoğraflardaki beğenileri görmesi mümkün olmayacak.

 

 

Şirket, yaptığı açıklamada belirttiği gibi beğeni sayısına odaklanılmasını istemiyor ve doğrudan fotoğrafa yoğunlaşılmasının önemine vurgu yapıyor.

Diğer yandan Instagram'ın bu açıklaması kullanıcıların bir kısmının hoşuna gitmedi. InstagramDELETE hashtag'iyle açılan başlığa binlerce tweet atılırken, kullanıcılar Instagram'ın bu adımı atması halinde hesaplarını sileceğini kaydediyor.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Okan Can E. 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok Mantıklı...
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    hahaha külliyen kaldırın bence, millet fotoğraf manyağı oldu iyice, her şey paylaşılır oldu. özel hayat sadece benim gibi sosyal medya kullanmayanlarda kaldı. bir de şu whatsapptaki durum kalksa 10 numara olacak.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş. Instagram'da bir sürü site var resim begenmeğe para istiyorlar sahtekârlık yapıyorlar. Bir çok hesabın beğen ve takip sayıları sahte. Müşteri dikkatini çekip satış yapmak için yalandan şişirilmişler
    Cevapla
  • tepki 4 yıl önce Şikayet Et
    tüm vatandaşlarımızın sosyal paylaşım sitelerinden uzak kalmaları dileği ile!
    Cevapla
  • anıl 4 yıl önce Şikayet Et
    beğeniler kaldırılsın millet birbiriyle beğeni savaşına giriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...