Huawei Watch GT 2'nin tanıtım tarihi belli oldu!

Huawei'in yeni yeni akıllı saati Huawei Watch GT 2'nin tanıtım tarihi belli oldu. Huawei'in, Mate 30 ailesi ile birlikte tanıtılacak olan Watch GT 2'nin kullanıcılarına yep yeni bomba özellikler sunması bekleniyor. Sızıntı bilgiler ışığında rakiplerine taş çıkaracak oldukça şık bir tasarıma sahip olması beklenen akıllı saatin batarya kapasitesi ile ezici üstünlüğünü bu yılda sürdüreceği düşünülüyor. İşte Huawei Watch GT 2'nin tanıtım tarihi...

Huawei Watch GT 2'nin tanıtım tarihi belli oldu!
Huawei Watch GT 2'nin tanıtım tarihi belli oldu!
GİRİŞ 10.09.2019 09:53 GÜNCELLEME 10.09.2019 09:55

Huawei'in yeni yeni akıllı saati Huawei Watch GT 2'nin tanıtım tarihi belli oldu. Çinli teknoloji devinin Huawei'in, Apple ve Samsung'un akıllı saatine rakip olarak çıkardığı ve büyük beğeni toplayan Watch GT 2 önceki seri de de önemli satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Şimdi de Çinli firma daha gelişmiş yeni Watch GT modelinin tanıtımına hazırlanıyor.

 

 

HUAWEİ WATCH GT 2'NİN TANITIM TARİHİ BELLİ OLDU!

 

 

Geliştirdiği yeni ürünler ile dünyayı kasıp kavurmayı başaran Çinli teknoloji devi Huawei, Mate 30 ailesi ile birlikte yeni akıllı saati Huawei Watch GT 2'nin  tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. Sızdırılan görsellere bakıldığında yeni tasarımı ile oldukça dikkat çekmeyi başaran akıllı saat 19 Eylül tarihin tüm hayranları ile buluşacak. 

HUAWEİ WATCH GT 2 HUAWEİ'İN KİRİN A1 İŞLEMCİSİNİ TAŞIYACAK!

Weibo tarafından yapılan paylaşıma göre Watch GT 2 Kirin A1 işlemcisinden gücünü alacak. Yerleşik GPS ve optik kalp atış hızı monitörüne sahip olması beklenen akıllı saatte, 445 mAh bataryanın bulunacağı ifade edilenler arasında yerini alıyor. 

Ayrıca Classic ve Sport olmak üzere iki farklı versiyon ile tanıtılması beklenen Watch GT 2'nin, iddialı özellikler ile hayranlarının karşısına çıkacağı belirtiliyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi