Xiaomi Başkanı Lin Bin'den Xiaomi Mi 10 Pro müjdesi: Resmen onayladı

Xiaomi Başkanı Lin Bin, 2020 yılında piyasa sürmesi beklenen Xiaomi Mi 10 Pro'nun müjdesini verdi. Çinli bir site üzerinde Mi 9 Pro ile ilgili açılmış bir yayına yaptığı yorum ile cihazı resmen onaylayan Lin Bin, cihaz hakkındaki tüm soruları yanıtsız bıraktı.

Xiaomi Başkanı Lin Bin'den Xiaomi Mi 10 Pro müjdesi: Resmen onayladı
Xiaomi Başkanı Lin Bin'den Xiaomi Mi 10 Pro müjdesi: Resmen onayladı
GİRİŞ 03.12.2019 10:47 GÜNCELLEME 03.12.2019 10:47

Xiaomi'nin  yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 10 Pro için Xiaomi'nin Başkanı onay verdi. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında Xiaomi Mi 9 Pro ve Xiaomi Mi 9 SE modellerinin tanıtımını gerçekleştiren Çinli üretici, 2020 yılı içerisinde kullanıcılarının beğenisine sunacağı Mi 10 Pro'nun ilk sinyallerini verdi.

XİAOMİ'NİN BAŞKANI Mi 10 PRO İÇİN MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Çinli internet sitesi Weibo üzerinden Mi 9 Pro ile ilgili açılmış bir yayında kullanıcılar, Xiaomi Mi 10 Pro hakkında yorumlar yaparken Xiaomi Başkanı Lin Bin, platforma yaptığı yorum ile meraklılarına müjdeli haberi verdi ve Xiaomi Mi 10 Pro‘nun 2020 yılında kullanıcılar ile buluşacağını açıkladı.  

Mi 10 Pro'nun özellikleri hakkında başka bir açıklamada bulunmayan Lin Bin, cihaz hakkındaki diğer sorulara da cevap vermedi.

XİAOMİ Mi 10 PRO'NUN TAHMİN EDİLEN ÖZELLİKLERİ

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin 2020 yılında hayranlarının beğenisine sunması beklenen Xiaomi Mi 10 Pro'nun MIUI 11 arayüzü kullanacağı tahmin ediliyor. Üst seviye bir amiral gemisi özellikleri taşıyacak olan cihazın Snapdragon 865 işlemcisinden gücünü alacağı belirtiliyor. Kamera tarafında ise bu yılın gündemine oturan 108 megapiksel çözünürlüğe sahip kameraya sahip olacağı düşünüyor. Ayrıca Mi 10 Pro'nun 66W değerinde hızlı şarj desteği ile geleceği neredeyse kesin gözü ile bakılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk