Taşınırken koli arama derdine son

Evinizi veya ofisinizi taşırken ya da diğer nakliye işlerinizde eşyalarınızı emniyetli bir şekilde paketleyip taşımak mı istiyorsunuz? İşte size yardımcı...

Taşınırken koli arama derdine son
Taşınırken koli arama derdine son
GİRİŞ 26.06.2007 10:57 GÜNCELLEME 26.06.2007 10:57

Evinizi veya ofisinizi taşırken ya da diğer nakliye işlerinizde eşyalarınızı emniyetli bir şekilde paketleyip taşımak mı istiyorsunuz? Kolici.com profesyonel ve kurumsal hizmet anlayışı ile karton kolilerden çuval çeşitlerine kadar geniş yelpazedeki ürün çeşitlerini müşterilerine sunuyor.
 
Kolici.com� un kurucusu M. Hakan Esen, günümüzde taşınma işlerimizi hallederken marketlerde koli arama devrinin kapandığını belirtti. İnternet üzerinden online sipariş ile veya bir telefonla uygun ebat ve özelliklerdeki paketleme ürünlerini müşterilerine sunduklarını ifade eden M. Hakan Esen,
"Müşterilerimiz, kaliteli karton koli ve ambalaj malzemelerini internet sitemizden de ekonomik fiyatlarla ve çok kısa süredeki adrese teslim avantajıyla alabiliyorlar" dedi.
 
Kolici.com'un aynı zamanda iç ve dış ticaret sektöründeki firmaların ürünlerini güvenle paketlemelerine ve nakliyesine katkı da bulunduğunu kaydeden Esen, ürün portföyündeki bir çok hazır paketleme malzemesi dışında, talebe göre müşteri odaklı üretim hizmeti verdiklerini söyledi. 
 
Detaylı bilgi için www.kolici.com  web sitesini ziyaret edebilirsiniz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir