1 saniyede film indirmek mümkün olacak!

Akıllı telefonlardan çok daha hızlı, filmleri sadece 1 saniyede indirebiliyor. Samsung 5G mobil geniş bant teknolojisini sunmaya hazırlanıyor!

1 saniyede film indirmek mümkün olacak!
1 saniyede film indirmek mümkün olacak!
GİRİŞ 13.05.2013 17:55 GÜNCELLEME 13.05.2013 17:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Samsung rakiplerinden bir adım öne çıkmasını sağlayacak, 1 saniyeden kısa sürede film indirme özelliğine sahip 5G teknolojisi üzerinde çalışıyor.

Güney Koreli teknoloji devi, ortalama tüketici potansiyeli için geçerli olacak 5. mobil geniş bant ağını 2020 yılında piyasaya sürmeyi planlıyor.

Şirket yaptığı açıklamada; '5G her yerde bulunan çekim kapasitesi potansiyeline sahip olacak. Baz istasyonu olmayan yerlerde bile abonelere veri aktarım hızı sağlayacak. 5G gibi bir hücresel ağ uygulaması çok geniş bir frekans bantı gerektirir. Uzun milimetrik dalga bantları kendi olumsuz yayılım özellikleri nedeniyle veri aktarımında sıkıntılar yaşıyorlardı. Ancak Samsung'un yeni teknolojisi bu duruma bir çözüm olarak kendini kanıtladı.'

Samsung 2020 yılında bu teknolojiyi geliştirmek için 5G mobil iletişim teknolojilerinin araştırma ve geliştirme aşamalarını hızlandırmayı planlıyor.

YORUMLAR 9
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    sarı o zaman otur kendin yap. klavyeden atıp tutmak da moda oldu
    Cevapla
  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    saçmalık. Telefoncular 1 saniyede film indirmeyi sağlasınlar, telif hakları derneği millete dava açsın. O zaman gidin bu şirketlere önce dava açın
    Cevapla
  • seyit sari 11 yıl önce Şikayet Et
    NE BUYUK OLAY PEHHH 2020. 2002 yilinin cep telefonlari aklima geliyor, 2013 cep telefonlarina bakiyorum.2020 icin samsungu sadece bununla yetersiz buluyorum.
    Cevapla
  • Emosis 11 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Uzman Olmaz Diyor. Olmaz diye bir şey yok.. Olur.. Yazım hızını neden SSD ve Sata disklere göre düşünüyorsunuz.. Diske yazılmadan veriyi direkt önbelleğe RAM ( Read Access Memory ) yazıp seyir başlar seyrederken bir kaç saniye içerisinde de veri kaydedilebilir.
    Cevapla
  • kadir bayraktar 11 yıl önce Şikayet Et
    daha neler. film dediği 700 mb lik avi dosyası halinde olsa gerek. bildiğim kadarıyla saniyede ancak 300mb yazabilecek ssd diskler mevcut
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Torbacılıktan çete liderliğine: Son sinyal Şile'den - 17 Mayıs 2024 gazete manşetleri
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!