Galaxy S5'in pili roket gibi alev aldı / İZLE

Samsung Galaxy S5'in başına darbe testinde öyle bir şey geldi ki.

GİRİŞ 10.04.2014 03:31 GÜNCELLEME 10.04.2014 03:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S5 piyasaya çıktıktan sonra akıllı telefon piyasasının yeni lideri oldu. İnternette kullanıcılar tarafından birçok darbe ve su testlerine tabi tutulan S5, çekiçle yapılan bu darbe testinde adeta paramparça oldu.

Samsung Galaxy S5 ekranına çekiçle vuran bir kullanıcı ekranı parçaladı daha sonra hızını alamayarak telefonun arka yüzünü çevirdi.

PİL ROKET GİBİ YANARAK FIRLADI

Samsung Galaxy S5'in arka yüzüne çekiçle vurmaya başlayan kullanıcı arka kapağı ve pili parçaladı. Pile çekiçle vurulmasının ardından pil adeta bir roket gibi alev alarak masadan fırlayarak uçtu.

YORUMLAR 2
  • Abdullah IŞIK 10 yıl önce Şikayet Et
    o çekici.... o adamın kafasında kırmak istedim şimdi...
    Cevapla
  • HACKER 10 yıl önce Şikayet Et
    Lityum-İon. bu piller bilinen lityum piller ve normalde çok hassastırlar. kimyasal bölge üzerine ince poşet gibi malzeme sonra aleminyom folyo sonra bir poşet daha ve bir folyo sarılır o şekilde mp3 playerlerde bluetooth kulaklıklarda kullanılarak satılır. ancak telefonlarda kullanılan pilde ise sert materyal ile güçlendirilerek darplarda delinip. yırtılması engellenir. çekiçle vurulunca bu işlem gerçekleşmiş ve kimyasal rezonans meydana gelmiş. abartmayın. her telefonun pili böyledir. hata lityum-ion olan bütün piller böyledir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belçika Başbakanı Alexander De Croo duyurdu... AB'de İsrail'e karşı büyük darbe hazırlığı
Görülmemiş rakamlar! İşte milyarderlerin sahip olduğu en büyük yatlar...