En hızlı şarj olan telefon: Asus ZenFone 2

Asus’un amiral gemisi akıllı telefonu ZenFone 2 sahip olduğu pil ve BoostMaster hızlı şarj özelliğiyle de rakiplerinin önüne geçiyor.

En hızlı şarj olan telefon: Asus ZenFone 2
En hızlı şarj olan telefon: Asus ZenFone 2
GİRİŞ 01.09.2015 16:06 GÜNCELLEME 01.09.2015 16:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gerek performans gerekse tasarım açısından tüketicilerden yoğun ilgi gören ASUS ZenFone 2, 2.3 GHz’e varan 64-bit Intel Atom işlemcisi ve dünyanın ilk 4GB RAM’i ile akıllı telefonlar için “üstün performans” tanımını yeniden belirlerken sahip olduğu pille de rakiplerinin önüne geçiyor.

Her ne kadar pil kapasiteleri artmış olsa da çabuk biten piller ve bu pillerin şarj sürelerinin uzunluğu tüketicileri rahatsız ediyor.  Bu noktada Asus Zenfone 2, hem pil kapasitesinin fazlalığı hem de sunduğu hızlı şarj teknolojisi özelliği ile tüketicileri hızla kendisine çekiyor. 3000mAh pili sayesinde ZenFone 2’yi tüm gün kullanmak mümkün hale gelirken 32GB ve 64GB modellerinde bulunan ASUS BoostMaster hızlı şarj teknolojisi sayesinde yalnızca 39 dakikada telefon şarjının %60’ı doluyor.

Ayrıca yapılan benchmark testlerinde yalnızca 5 dakika içerisinde yüzde 17 oranında şarj olarak en yakın rakibine açık ara fark atan Asus Zenfone 2, 15 dakika içerisinde ise yüzde 32 oranında şarj olarak yine birincilik koltuğuna oturuyor.

ZenFone 2’nin dahili 4G/LTE bağlantısı, 150Mbit/s’ye kadar çıkabilen yüksek indirme hızlarının yanı sıra 802.11ac Wi-Fi bağlantısıyla da müzik ve filmlerin kesintisiz izlenmesini sağlıyor. DSDA (Dual SIM Dual Active) teknolojisi aynı anda iki SIM kartı sürekli çalışır halde tutarken güçlü pili, ZenFone 2’nin kullanıcılara şarj sorunu yaşatmayan mükemmel bir seyahat ve iş arkadaşı olmasını sağlıyor.

Pil ömrünüzü daha da uzatacak 8 tüyo

Sahip olduğu ASUS BoostMaster hızlı şarj teknolojisi ile tüm akıllı telefonlar içerisinde en kısa sürede şarj olan ZenFone 2 sahipleri, bu avantaja ek olarak uygulayabilecekleri çok basit yöntemlerle de ihtiyaç duyduklarında telefonlarının pil ömrünü daha da uzatabiliyor:

  Ekran parlaklığını düşürün
  Ekranın zaman aşım süresini kısaltın
  Arka planda çalışan uygulamaları kapatın
  Akıllı tasarruf modunu kullanın
  Hızlı ayarlardan Canlandırma seçeneğine tıklayın
  3G/4G yerine Wi-Fi bağlantısını tercih edin
  Konum Servislerini, Bluetooth ve NFC’yi kapatın
  Otomatik-geçiş modunu kullanın

ZenFone 2; Android 5.0 Lollipop yüklü ASUS ZenFone 2’nin 16GB (1,8 GHz işlemci), 32GB (2,3 GHz işlemci) ve 64GB (2,3 GHz işlemci)  depolamaya sahip modelleri ve cazibe kırmızısı, buzul grisi, saf altın renk seçenekleriyle uygun fiyatlarda kullanıcıların beğenisine sunuluyor:

ZenFone 2 (ZE551ML) 1,8 GHz/4GB 16GB ROM: 1.099 TL

ZenFone 2 (ZE551ML) 2,3 GHz/4GB 32GB ROM: 1.299 TL 
(BoostMaster hızlı şarj adaptörü içerir)

ZenFone 2 (ZE551ML) 2,3 GHz/4GB 64GB ROM: 1.499 TL
(BoostMaster hızlı şarj adaptörü içerir)

YORUMLAR 6
  • halll 8 yıl önce Şikayet Et
    gidin 3310da hizli sarj oluyor
    Cevapla
  • Buğra 8 yıl önce Şikayet Et
    Telefonu ilk çıktığı an aldım.Isınma sorunu felan abartıyorlar.Şarj konusu kesinlikle doğru çok hızlı şarj oluyor.Fiyat/Performans açısıdan en iyi telefon
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    2-4 Amperlik bir şarj aleti bulun alın size BOOST :)) Fazla kasıcı bir teknoloji değil
    Cevapla
  • OĞUZHAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Her batarya her telefonda stabil çalışmadığı gibi şarj aletinin amper değeri de yükseldikçe telefon hızlı şarj olur diye bir kaide yok. Çünkü telefonu hızlı şarj edeceğim diye bataryasını yıpratabilirsiniz. Hızlı şarj olur ama batarya 1 günü çıkarmadığı zaman ben ne yaptım diye hayıflanırsınız. Yani hızlı şarj özelliği donanımı ilgilendirdiği gibi yazılımı da ilgilendiriyor
    Cevapla
  • Ak Partili CcC 8 yıl önce Şikayet Et
    Telefon'u ilk çıktığı hafta aldım.Telefon tek kelime ile harika.Isınma sorunu falan var diyorlar fakat fazla değil.Sarj beni 2 gün götürüyor fazla telefon kullanan biri değilim.Tavsiye ederim telefon'u.Tek kötü yanı bataryası çıkmıyor.fakat önceki telefonumun bataryasını bozduğum için bana göre ideal :D
    Cevapla
  • kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    iki gün nasıl gıdıyor hıc oynamadan mı:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı