Kürt sorunu ekseninde milliyetçilik kavramı

Gazeteci Turgay Güler'in sunumuyla, Yusuf Ziya Cömert ve Ahmet Kekeç'in yorumlarıyla ekrana gelen En Sıradışı'na bu hafta MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri konuk olacak. En Sıradışı'nda milliyetçilik kavramı konuşulacak.

Kürt sorunu ekseninde milliyetçilik kavramı
Kürt sorunu ekseninde milliyetçilik kavramı
GİRİŞ 14.03.2013 09:44 GÜNCELLEME 14.03.2013 09:44

En Sıradışı'nda bu hafta, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ile birlikte ulus milliyetçiliği konuşulacak. Ulus milliyetçiliği üzerinden siyasi eylem gerçekleştirmenin başarılı olup olmadığı En Sıradışı'nda tartışılacak. Gündemdeki çözüm süreci görüşmelerine ulus milliyetçiliği politikasıyla yaklaşılmasının sürece etkileri programda ele alınılacak. Çok uluslu devletlerde bir arada yaşamak zorunda olan halkın farklılıklarından kaynaklanan sorunlar ve bu sorunların çözülmesi için atılan adımlar En Sıradışı'nda değerlendirilecek. Turgay Güler, Yusuf Ziya Cömert, Ahmet Kekeç ve MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ile 'milliyetçilik' kavramı, ulus milliyetçiliğinin günümüzdeki varlığı ve Kürt meselesine etkileri tüm boyutlarıyla Ülke TV ekranlarında olacak.

Sıcak gündeme farklı bir pencereden bakıyorlar... Kavga etmiyorlar... Birbirlerinin sesini kesmek için avazları çıktıkları kadar bağırmıyorlar... Karşı karşıya gelmiyorlar ve özgürce fikirlerini açıklıyorlar... Gazeteci Turgay Güler, Yusuf Ziya Cömert ve Ahmet Kekeç her Perşembe günü farklı ve sıra dışı bir programla ekrana geliyor.

En Sıradışı her Perşembe günü saat 21.00'de Ülke TV'de.

Ayrıntılar için tıklayınız.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır