Necmettin Nursaçan'dan duygulandıran istek ve dua!

Peygamber Efendimizin insanlığı temsilen Allah huzuruna çıkarıldığı Miraç Gecesi dün akşam büyük bir coşkuyla kutlandı. Kanal 7 ekranlarında da yayınlanan geceye Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın duası ve cemaatten bir isteği damgasını vurdu.

Necmettin Nursaçan'dan duygulandıran istek ve dua!
Necmettin Nursaçan'dan duygulandıran istek ve dua!
GİRİŞ 05.06.2013 09:55 GÜNCELLEME 06.06.2013 13:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dün akşam Ümraniye Ihlamurkuyu Camii'nde Miraç Gecesi coşkusu yaşandı.

Ellerin duaya açıldığı gecede Necmettin Nursaçan, kardeşlik ve barış vurgusu yaptı. Camide yer alan kadın ve erkeklere ayrı ayrı seslenen Nursaçan, cemaatten ayağa kalkmalarını ve kardeşlik bağının güçlenmesi için cemaatin birbirlerine sarılarak helaleşmesini istedi. Kandil gecelerinde çok da rastlamadığımız bu istek gerçekleştikten sonra duygu dolu anlar yaşandı. 

İslam coğrafyasındaki tüm müslümanlar için dualar eden Nursaçan'ın yüzyıllardır içi içe yaşamış, et ile tırnak gibi birbirinden ayrılmayan yüce milletimiz ve devletimizin geleceği için yaptığı dua esnasında duygu patlaması yaşandı. O anlar görülmeye ve duyulmaya değerdi. 

İŞTE O ANLAR: 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • ekrem kehribar 10 yıl önce Şikayet Et
    hz ebubekir. o gün oruçlu imiş ona hizmet edenlerden biri oruç açmak için yiyecek getiriyor ondan bir lokma yiyor sen bunu nerden aldındiye soruyor hizmet edene evvelden fal okları bakardım şimdi tövbe ettim ondan birikmiş olanlarda aldım diyince parmağını boğazına atarak o lokmayı kusar etrafındakiler ya emirel müminin bir lokmadan ne olur hz duydumki resululahtan 1 lokma haram yiyenim 40 gün duası kabul olmaz bilsemki canım çıkacak o lokmayı kusacam.Allahım ülkemize islami bir sahip gönder.amin.
    Cevapla
  • ekrem kehribar 10 yıl önce Şikayet Et
    yav biz müslümanlar. ne kadar övmeyi severiz bu adam değilmi? televizyonda faize cevaz veren.hanım efendi soruyor krediyle ev aldım çok rahatsızım diyor bu adamda rahatsız olmaya gerek yok o bir ihtiyaçtır diyor.hiç bir alim, müfessir faize açıklık getiremez.
    Cevapla
  • ali bozkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    ELFÜ ELFİ AMİİN. ya rab bu gecede yapılan bütün hayır dualırı kabul buyur.
    Cevapla
  • rizaberkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Dua vesselam. Necmettin Nursaçan hocamız, kuvvetli hitabeti, etkili vaazları, dinî ve sosyal konulardaki hizmetleriyle toplumumuzda ayrı bir yere sahip, muhterem hocamızdan Allah razı olsun uzun ömürler versin. Rabbim sizin gibilerin sayısını artırsın inşallah. Selam ve dua ile.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...