Erdoğan'ın konuşmasını protesto eden 3 kanal

Başbakan Erdoğan 4 günlük Afrika ziyaretini sonrası dün gece İstanbul'a geldi. Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'a gelişi çoşkulu bir kalabalık tarafından karşılanırken, tüm televizyonlarda karşılamayı canlı olarak yayınladı. Fakat 3 televizyon kanalı tepki çekecek iğrenç bir protestoya imza attı.

Erdoğan'ın konuşmasını protesto eden 3 kanal
Erdoğan'ın konuşmasını protesto eden 3 kanal
GİRİŞ 07.06.2013 09:15 GÜNCELLEME 07.06.2013 16:26
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı olaylarının ilk günlerinde ekranlarında olaylara yer vermeyip belgeseller yayınladığı iddia edilen televizyon kanalları protestocuların hedefi haline gelmişti. İşte o protestolara bir yenisi daha eklendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 günlük Afrika ziyareti sonrası Türkiye'ye dönüşü bir çok yayıncı kuruluş tarafından canlı olarak verilirken, Hayat TV, Halk TV ve Ulusal Kanal ise penguen belgeseli yayınladı.

Hayat Televizyonu Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'ye indiği sırada Erdoğan'ın inişini ve konuşmasını göstermeyerek bunun yerine penguenler hakkında çizgi film ve belgeseller yayınlandı.
 
Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Atatürk havalimanına inmesiyle Hayat TV sunucusu, Erdoğan'ın Türkiye'ye indiğini ancak yayınlamak zorunda oldukları bir belgesel olduğunu duyurdu.

Bu anonsla birlikte televizyonda Paytak Paytak Yürüyen Penguenler adlı animasyon belgesel yayına girdi. Belgeselin görüntülerinin tekrar tekrar döndüğü yayında Hayat TV sunucusu penguenler hakkında sayfalar dolusu bilgi verdi. 

Hayat TV'nin tepki çekecek bu protestosuna Halk TV ve Ulusal Kanal da eşlik etti. 

Halk TV de, Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı'na iniş görüntüsü yerine penguenleri vererek, görüntünün altına ''Halk TV yine diğer haber kanallarının yapamadığını yapıyor, Yeşilköy'den penguen belgeseli yayınlıyor'' yazarak yazının sonuna gülücük işaretleri koydu.




 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 132
  • Yunus Özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    Yorum. Bundan daha tabi bir şey olmazki, Her kanal kendi ırkı ile ilgili haber yazar,
    Cevapla
  • yaşar Gürakan 10 yıl önce Şikayet Et
    derhal kapatılmalı. Koskoca Türkiye Başbakanı Ortadoğu Fethinden zaferle gece yarısı ülkesine dönmüş bu gafiller canlı yayın yapmıyor.Derhal bu tv ler kapatılmalıdır! yaşasın demokrasiyaaaaaaa....
    Cevapla
  • Ümit BEYOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    kendin pişir kendin ye. Kendileri yayınlayıp kendileri seyretmişlerdir.
    Cevapla
  • seyit serin 10 yıl önce Şikayet Et
    bunların haberini yapmayın. bu iki üç tane ideolojik,yanlı tv ciklerin haberini yapıp farkında olmadan prim yapmalarını sağlıyorsunuz ,bence konuşmaya bile değmezler.
    Cevapla
  • yaşar Gürakan 10 yıl önce Şikayet Et
    NORMAL Mİ!. Peki sizce başbakanın normal bir gezi sonrası gece saat 2 de dönüşünü CANLI YAYINLA vermek normal bir yayıncılık mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki