Bulut: BDP Öcalan'ı içerde tutmak istiyor

BDP'nin politikasına yönelik eleştirilerde bulunan Kanal 24 genel yayın yönetmeni Yiğit Bulut, çarpıcı iddialarda bulundu.

Bulut: BDP Öcalan'ı içerde tutmak istiyor
Bulut: BDP Öcalan'ı içerde tutmak istiyor
GİRİŞ 01.07.2013 17:27 GÜNCELLEME 01.07.2013 17:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

BDP'nin politikasını anlamsız bulduğunu ifade eden Bulut, 'BDP, Öcalan 'ı içeride tutmak için uğraşıyor' ifadesiyle dikkat çekti.

BDP ÇÖZÜM İSTEMİYOR

Sözlerine 'Kimse kusura bakmasın.' diyerek başlayan Bulut, 'BDP 'nin politikası hayatımda gördüğüm en anlamsız, en çözüm istemeyen, en çözüme ulaşamayacak politikalardan bir tanesi.' dedi. Öcalan'ın televizyon izlediğini hatırlatarak programı izliyor olabileceğini belirten Bulut, 'BDP, Öcalan'ı içeride tutmak için uğraşıyor. Bakın çok açık söylüyorum. Öcalan 'ı içeride tutmak isteyen BDP 'nin bizzat kendisidir.' şeklinde konuştu.

BDP ÖCALAN'IN CEZASINI ARTTIRIYOR

'Öcalan 'ı severiz sevmeyiz. Bizim için geçmişi bebek katilidir.' ifadeleriyle devam eden Bulut, 'Öcalan 'ın meydanlarda okunan son mesajı Türkiye ile birlikte emperyalistlere karşı savaşalım mesajı BDP 'nin bugün uyguladığı politika ile uyuşmuyor. BDP, bugün emperyalistlerle birlikte sokağı yakıyor. BDP her sokağı yaktığı gün Öcalan 'ın hapis cezasına 1 yıl ekleniyor.' diyerek BDP'ye yüklendi.

YORUMLAR 5
  • İlyas Denizci 10 yıl önce Şikayet Et
    bırakın çıkarsınlar . bizde katil olalım ne güzel olur sonra bizi de halk kahramanı yaparlar
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Boz beyinliler yine bir şey anlamamışlar. şu memlekette bu kadar yıl yaşayıp da hala daha olup biteni anlamayanlar için söylenecek bir şey yok! Onların dışarıda hür ve bağımsız bireyler olarak yaşadığı bir ülkede dışarıda olmanın da pek bi tadı yok...
    Cevapla
  • mehmet arif özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne o Yiğit Bey!!!. Müebbet hapis cezası almış bu katilin dışarı çıkması için duyum mu aldın. hazır bu katilin kardeşide bugün bağımsız doktor istemişken
    Cevapla
  • Hakan Karakoca 10 yıl önce Şikayet Et
    Kılavuz. Kılavuzu Yiğit Bulut olanın ,sonu seçimde sandığa gömülmek olur : ) Öyle veya böyle bu Bebek Katili Abdullah Öcalan 'nın serbest bırakılması bir şekilde sürekli gündeme geliyor.Hele bir serbest bırakın da görelim bakalım ne oluyor !?
    Cevapla
  • mustafa benk 10 yıl önce Şikayet Et
    evet. sayın jölesiz bulut bebek katilini dışarı çıkarmaya kimsenin gücü yetmez.sizin gibilerin ülkeye faydasıda olmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber