Acun'u şoke eden dansa rekor ceza

RTÜK, Acun Ilıcalı'nın “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programında yapılan ve erotik olduğu için mozaiklenen dans gösterisi nedeniyle Star TV'ye 1 milyon 100 lira ceza verdi.

Acun'u şoke eden dansa rekor ceza
Acun'u şoke eden dansa rekor ceza
GİRİŞ 05.12.2013 14:02 GÜNCELLEME 05.12.2013 14:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 3 Kasım'da yayınlanan bölümünde, sahneye çıkan bir dans grubu, performansını sergilerken bir anda gruptan iki yarışmacı kucak dansı yapmaya başlamış. Star TV, o iki yarışmacının bulunduğu bölümü mozaiklemişti. Acun Ilıcalı aynı dansı tekrarlatmış ve görüntüler büyük tepki almıştı. 

ÇOCUKLARIN AHLAKİ GELİŞİMİNE ZARAR VERİR

Mozaiklenen dans RTÜK'ün gözünden de kaçmadı. Üst Kurul "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılmadan yayınlanamaz" maddesinin ihlal edildiği gerekçesiyle Star TV'ye 1 milyon 100 bin lira ceza verdi.

YORUMLAR 19
  • Imran Demir 10 yıl önce Şikayet Et
    dikkat dikkat duyduk duymadik demeyin!. bu tür medyasirketleri ve programlarin ardindan hic tahmin etmediginiz , ve bir cogu insanin tahmin bile edemeyecegini ideoloji ve gizli yapilanlamalar var. son on, yirmi senede türkiyenin ahlak ve namus anlayasi dinamitle havaya ucuruldu. bosanmalar hat safhada herkes lüks ve sasali yasama özentili. toplumun bilhassa kadinin piskoloji altüst olmus durumda tek derdi saclari kaslari olan bir kadin kisiligi var ortada. burdan anne ve babalara cagrim cocuklarinizi bu tür kanallardan uzak tutun yoksa faturasini agir ödersiniz. bunlar insanlik düsmani basit ve zararsiz görmeyin böyle seyleri. iste yaziyorum isteyen okusun isteyen sacma desin isteyen ben biliyorum desin. alin iste
    Cevapla
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    çağdaş. ne olacakki çağdaş gençlik ,kalpleri temiz
    Cevapla
  • emrah 10 yıl önce Şikayet Et
    hadi oğlum . star da bu acunu neden kovmazki hadi oğlum kanal da satın aldın git orda sun yarışmanı demezse daha çok ceza alır
    Cevapla
  • mehmet bilgiç 10 yıl önce Şikayet Et
    Acun'un . dansı tekrarlatması ilginç! vay köfte vay! (arkadaşı-dostu olan başbakan duymasın!!)
    Cevapla
  • İlyas Akkuş 10 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda. Nihayet birileri bunları görebiliyor. ACUN ILICALI gösteriyi hoş bulduğunu ve desteklediğini söyleyip evet demişti .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sezai Temelli: Her gün Suriye'yi, Irak’ı bombalarsanız bu ülkenin ekonomisi batar
Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ankara'da: Hakan Fidan karşıladı