Canlı yayında 'Deli oluyorum' diyerek isyan etti

Beyaz TV'de, Erkan Tan, Twitter'ın açılması yönündeki tepkilere isyan etti.

GİRİŞ 03.04.2014 11:15 GÜNCELLEME 03.04.2014 12:43
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beyaz TV'de Fatma Korkutata'nın yönetmenliğinde ekranlara gelen, 'Erkan Tan Vakti' programını sunan Erkan Tan, Twitter'ın açılması yönündeki tepkilere isyan etti.

Dün akşam saatlerinde Anayasa Mahkemesi kararını verdi; "Twitter'a erişim engeli kaldırılsın" dedi.

Erkan Tan Vakti programının sunucu Erkan Tan, bu haberin ardından yorum yapmadan edemedi.

"Arkadaş deli oluyorum" diyerek isyanını dile getiren Tan, "Kimse Twitter'a karşı değil ama sormuyor musunuz bu Twitter'a; arkadaş senin Türkiye'de ofisin var mı? Hiç değilse 10-15 kişi ekmek yesin kardeşim. Yok, bunu soran yok. İlla Twitter açılsın... Twitter bizden vazgeçemez. Kapitalizmin dini imanı para. Attığımız her bir tweetten para kazanıyor bu adamlar. Gel vergi öde diyorsun, yok diyor. Adamın karısıyla ilgili fotoğrafları koymuşsun, Twitter'a 'kaldır onu oradan' diyorsun, 'Yok ben tanımam Türk mahkmesini' diyor. Ne biçim adamsınız siz. Twitter bizden vazgeçemez. Biraz direnin be kardeşim" ifadelerini kullandı.

Sinirlerine hakim olamayan Erkan Tan, "Ama Türkiye ayağa kalktı Twitter açılsın diye. Açılsın tamam. Kanunlara uymasın mı, para ödemesin mi, ofis açmasın mı? Eh be kardeşim! Tamam siz parçalayın kendinizi Twitter açılsın diye. Açılsın tabi açılsın. Böyle millete Twitter açılsın" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 14
  • yasin 10 yıl önce Şikayet Et
    yazık. başbakana yolsuzluk yaptı şu kadar para çaldı diyorlar çaldı mı çalmadı mı allah bilir ama adamlar yolsuzluğun alasını gözümüzün içine bakarak yapıyor bizlerde buna eşlik ediyoruz.başbakan hırsız twitter sen çok kazan ne güzel dünya.böyle ülkeye hırsız insanlar lazım.
    Cevapla
  • semih eroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    yazık çok yazık bi hançer daha. bu millet bu kadar sırtından peş peşe hançerlenmedi aym resmen yabancı kuruluşlar bu ülkede istediği gibi faaliyet gösterebilir ve Türk devleti ve bu ülkenin mahkemelerinin kararına uymak zorunda değildir dedi ve müstemlekeliği ilan etti
    Cevapla
  • rabia 10 yıl önce Şikayet Et
    Biz ne gözle bakıyoruz onlar ne gözle ?. Onlar bizim özgürlüklerimizin kısıtlandıgını düşünüyorlar ve kendi hatalarını bu şekilde ört bas ediyorlar. Bunuda çok güzel başarıyorlar bu gerçek. Bizde ise şu şekilde bakılıyor eğer bir hata yapılmışsa ki hele bu toplumun en hassas konularını ilgilendiriyorsa kesinlikle kökü kazınmalıdır. Evet bizdeki vatan millet sevgisi aile kavramının önemi onlarda olmadıgı için bizim hassasiyetimizi anlamıyorlar. Onlarda anneye küfür edilse bu normaldir bizde ise dayak atma sebebidir bu böyledir. bu yüzden batı ile hiçbir zaman anlaşamıyoruz anlaşamıycaz. Twitter eninde sonunda yola gelecektir. Twitter kullanan biri olarak habere sevindim. Umarım twitterda gerekli işlemleri yapar ve demokratikliğini göstererek örnek olur :))
    Cevapla
  • Sahra- 10 yıl önce Şikayet Et
    boş oturan insanların işi... zaman zaten bereketsiz ahir zaman..hakikaten hayret bir şey, nereden buluyorlar bu bol vakti ki millete laf yetiştirmekle uğraşıyor bu insanlar. çoğu zaman günler 25 26 saat olsa diye iç geçirmiyorsam namerdim. bir de facebook, twitter v.s. ille de buna ihtiyaç duyuluyorsa kendi sosyal ağını kursun bu memleketin insanı ,laf bol icraat sıfır. biraz üretici olun bakalım, yabancılara para kazandırmaya ne meraklı bir milletiz. bilgisayarı yalnızca bu sosyal paylaşım sitelerini kullanmada usta olan genç tanıdıklarım var. ama daha kendi bilgisayarlarına format atmayı ve geri kurulum yapmayı beceremiyorlar. gün boyu bilgisayar başındalar..
    Cevapla
  • Akil Bilir 10 yıl önce Şikayet Et
    AYM üyelerinin unuttuğu basit ama çok önemli bir gerçek. twitter her şeyden önce TİCARİ bir Amerikan FirmasıdIr. AYMye başvurup benim özgürlüğümü engelliyorlar diyenler bu tek yönlü kazanca ticarii metaa olamamıştır aslında. Halbuki AYMnin bakması gereken ilk durum twitter ın bir Türkiye temsilciliği var mı yok mudur. Türkiye kanunlarına uyan yada kanunlara muhalif bir durum olduğunda yaptırımları kabulleniyor mu? Yılda 30 milyon dolarlık reklam geliri varmış ve bunun hepside vergiye tabii değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor