BBC Türkçe bunu bile yaptı!

Başbakan Erdoğan'ın Köln'de Türk vatandaşlarıyla buluşmasını BBC'nin Türkçe bürosu böyle gördü.

BBC Türkçe bunu bile yaptı!
BBC Türkçe bunu bile yaptı!
GİRİŞ 25.05.2014 01:41 GÜNCELLEME 25.05.2014 10:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UEDT) 10. yıl kutlaması çerçevesinde Köln'de gurbetçilerle buluştu.

Başbakan Erdoğan'ın ziyareti, başta Alman basını olmak üzere Avrupa'nın çeşitli medya kurumlarınca eleştirel, hatta aşağılayıcı başlıklarla duyuruldu.

BBC TÜRKÇE SAHİBİNİN SESİ OLDU 

BBC'nin internet sitesi, Başbakan Erdoğan'ın yaptığı konuşmayı "Erdoğan Köln'de yandaşlarına seslendi" başlığıyla duyurdu.

Sitenin Türkçe bürosu da haberi aynı başlık ve içerikle vererek;

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Almanya'nın Köln kentinde Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) 10. kuruluş yıldönümü etkinliğinde yandaşlarına seslendi." dedi.

YORUMLAR 7
  • Gültekin kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Köln Köln olalli böyle lider görmedi. samimiyetle söyliyorum Basbakanimizi canli görmek daha bir baska karizmasi heybeti yeter Avrupa böyle lider görmedi ne KK ne Türkiyedeki muhalefet onun eline su dökemez yok onlarin böyle lideri onun icin korkuyorlar ondan , kim ne derse desin sonuna kadar Basbakanimizin arkasindayiz sonuna kadar AKP ve RTE biz aslinda Basbakanimiza destek vererek kendi gelecegimize cocuklarimizin torunlarimizin geleceginie destek veriyoruz büyük ve güclü Türkiye icin.
    Cevapla
  • Fikri güler 9 yıl önce Şikayet Et
    BİZİM YOLUMUZ BELLİİİİİİİİ. bbc'nin, cnn'in, spiegel'in, times'in gezici çapulcularının , tikkocuların , mlkp lilerin , içerideki vatan haini bir kısım medyanın türkiye düşmanlarının yolu aynı onlar birlikte bu ülkeyi durdurmak için tepinirken bizim yolumuz yüreği vatan millet sevgisiyle atan erdoğanın yolu..........allahım ülkemiizn düşmanlarıyla işbirliği yapan sözde hak arayıcı hainlere fırsat vermesin .........
    Cevapla
  • mehmet doğan 9 yıl önce Şikayet Et
    bbc zoruna mı gitti?. ne oldu oradaki gurbetçilerin sevgisi mi seni korkuttu.fitne merkezi olmayın sizde korkmayın.yalan haber yapmayın siz de korkmayın.müslüman düşmanlığı yapmayın siz de korkmayın.sizi gidi sizi .............
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    HAYIR HAYIR HERKES SAKİN OLSUN. Biz bunları elbette bilmeliyiz bilmeliyiz ki çoğalalım ve aklımızı daha iyi kullanalım. Almanyanın medyasından ben şu ana kadar adam gibi bir yazı duymadım görmedim. Bunlar bir kenara kalsın.. Bunları en çok yeren ve geren Başbakanımızın Şehit evinde Kuran-ı Kerim okumasıdır! ''Ya Allah Bismillah demesi bile onlarda tansiyon etkisi yapar'' Bir olalım Diri olalım Lakırtılara gelmeyelim
    Cevapla
  • Sıddık 9 yıl önce Şikayet Et
    Daha fenası. "Köln'de onbinlerce kişi Erdoğan'ı protesto etti." BBC Türkçe diğer adı iftiracı habercilik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak