Kılıçdaroğlu Kürt sorunu manifestosunu sayamadı

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kürt sorununa yönelik 17 maddesini açıklarken zorlandı.

GİRİŞ 06.06.2014 11:00 GÜNCELLEME 06.06.2014 11:57
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Habertürk'te Basın Kulübü Özel programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik'in sorularını yanıtladı.

Kürt sorunun çözümü konusunda CHP'nin 17 maddelik manifestosundan yola çıkarak Erhan Çelik'in "Kürt sorunun çözümü için ilk üç şey nedir?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Seçim barajının kaldırılmasıdır" diyerek barajın nasıl kaldırılacağını açıkladı.

Çelik, yüzde 10 barajını düşürmek dağdakileri indirmeye yarar mı? sorusuna ise Kılıçdaroğlu 'elbette inmez' dedi. 

Erhan Çelik "İkincisi nedir?" diye sorunca Kılıçdaroğlu "Şu anda aklımda değil, bilseydim hepsini getirir burada konuşurduk" dedi.

Bunun üzerine Erhan Çelik, Kılıçdaroğlu'nu daha fazla mahcup etmemek için "Söylediğiniz 17 maddeye CHP'nin internet sitesinden bakacağız" diyerek başka bir konuya geçti.

YORUMLAR 48
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    şaşıracak bir şey yok.. adamların siyaset anlayışı problemlere çözüm üretmek değil çözümleri eleştirmek (baltalamak)...
    Cevapla
  • erol ayten 9 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRUSUNU SÖYLEMİŞ. Hazırlanan maddeleri unutabilir,birileri gibi bilgiçlik mi taslasaydı.Dürüst bir adam.Ülkeyi yönetmeye gelince bende şüpheliyim.
    Cevapla
  • mermus 9 yıl önce Şikayet Et
    ne dalga geçiyonuz yav. adam belki 3 e kadar saymayı bilmiyo...
    Cevapla
  • egeli ciftci 9 yıl önce Şikayet Et
    SENDE AKIL OLSA AKLINA GELİRDİ.OLMADIĞINI BİZ BİLİYOZ ZATEN. ondan dolayı oy vermiyoz.olmayan şey kaale alınmaz tartışılmaz.vakit kaybısın bize ve memlekete.insan az dersine çalışırda cıkar tvye.tembel adam :)))))))))))).benden sana bi tavsiye::: cumhurbaşkanlığında reisi desdekleyin .hiç olmazzsa sona bişey isdemeye demeye yüzünüz olur.az kafayı çalıştırın tabi kafa varsa :))))))
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    dusunun bu adam basbakan olmus ve yurt disinda yada ulkemize gelmis bi konuk ile devlet isleri hakkinda konusuyolar. karsisindaki baskan diyiyo ki ekonominizdeki su rakam denir K.K iiiiii bilmem neyse adam nazik baska bisey sorayim diyiyor amma bizim KK gene gak guk edip rezil oluyo diyecem amma onda oyle bi sey yok neyse yurt disina misal davosa gidiyo orda onu soruyolar bilmem bunu soruyolar hazirlanmadim peki erdoganin 12 yildir ilgili ilgisiz 1 konuda gak guk biiii dedigini goren duyan var mi ben gormedim amma bu ganginin bu kacinci vukuaati saymayi biraktim amma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı