Yok artık! O olayı bile AK Parti'ye mal etti

Bir canlı yayın programına konuk olan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Şükran Soner'den hükümete ilginç bir eleştiri geldi.

GİRİŞ 14.08.2014 02:43 GÜNCELLEME 14.08.2014 02:58
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Soner, İstanbul'da çıkan hortumlardan AK Parti'yi sorumlu tuttu.

"HORTUMLAR AK PARTİ YÜZÜNDEN ÇIKTI"

Şükran Soner, AK Parti'nin 10 yılda projeleriyle doğa katliamı yaparak dengeyi bozduğunu ve hortumlara neden olduğunu savundu.

Soner'in eleştirilerini bitirmesinin ardından söz alan gazeteci yazar Orhan Miroğlu,"Şükran hanımın bu anlattıkları, CHP'nin 9 seçimdir neden yerinde saydığını çok iyi açıklıyor" dedi.

YORUMLAR 28
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ..... bende sıcaklardan dolayı sürekli terleyip su kaybediyorum dolayısıyla hasta olup çalışamıyorum.çalışamadığım için kendime klima alıp serinliyemiyorum.yine sıcağı yiyiyorum yine hasta oluyorum böyle bir kısırdöngü içindeyim arkadaşlar soruyorum size akpartiyi mahkemeye versem kazanırmıyım.=)çünkü bu beyaztürk bana ilham verdi baksanıza doğa olayları ak parti yüzündenmiş=))
    Cevapla
  • cengizhan fırtına 9 yıl önce Şikayet Et
    Paranoya bunlar............ Bu neki ben izmirde bir olaylar yaşadım akıllara ziyan.Daha önce demiştim bu kitle paranoya diye yine söylüyorum.Nezaketen bir yazlığa gittim sular akmıyor suyunuz yokmu dedim Tayyip akıtmıyor dediler.Neyse balkonda otururken mazot deposu gördüm doğalgazınız yokmu dedim Tayyip bağlatmıyor dediler.Bahçede gezerken logar kapağı gördüm kanalizasyonunuz yokmu dedim Tayyip yaptırmıyor dediler.Ve bunlar fakülte mezunu 60 yaşı geçmiş insanlar.Kaç yıllık bu yazlık dedim 20 dedi iyide o tarihte Tayyip yoktu dedim.İnanın eşleriyle aralarında puroblem çıksa Tayyibe yüklüyolar çok zavallı bunlar ya acınacak haldeler.Haa bide olimpiyatı kaybettik diye gece konvoy düzenlediler (tayyip) kaybetti diye sanırım başka söze gerek yok.
    Cevapla
  • Yusuf zeybek 9 yıl önce Şikayet Et
    Akıllara ziyan... Ya yorum yapmayacaktım ama duramadım. Bu bayan var ya! çok moderndir, çok çağdaştır, çok ilericidir. allahım bu memleketi bunların eline ilelebet bırakma yarabbi. bunlar nereden beslenmişler bu akılları erden almışlar. bunlar tam saçmalıklar
    Cevapla
  • H.Vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu yetmez. Ak parti yüzünden güneş sistemi 30' derece batıya kaymış. Kara deliğe doğru ilerliyoruz.
    Cevapla
  • salih KILICARSLAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Beyinleri iflas etmiş.. Minicik beyinleri öylesine felce uğramış ki,Yalanlarına kılıf olacak mazereti bile bulamıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...