Arap spiker Erdoğan'ı öyle bir savundu ki...

Mısır'dan yayın yapan Naşirun TV'ye telefonla bağlanan Suudi Arabistanlı konuğun Erdoğan'a hakaret etmesi sunucuyu çileden çıkardı.

GİRİŞ 07.11.2014 00:11 GÜNCELLEME 07.11.2014 15:37
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Söz konusu şahıs, "Erdoğan'a gelince, o kökeni belli olan bir Ermenidir, hatta Masondur" ifadeleriyle iftiralarına ve kara kampanyaya başlıyordu ki, kanalın sunucusu şahsın sözünü kesti ve ona oldukça sert bir cevap verdi. 

İşte o sunucunun cevabından bazı bölümler: 

ÜMMETİN DEĞERLİ BİR LİDERİNE HAKARET EDEMEZSİN

Ümmetin değerli bir liderine bu mantıkla hakaret etmene asla müsade etmem. Cumhurbaşkanı Erdoğan müslüman ve Türk'tür. İstesen de istemesen de, senin ve senin gibilerin baş tacıdır. 

Yani ümmetin şerefli ve namuslu liderine gelip küfredeceksin, istediğin kadar eleştir, bu program buna açıktır. Ama gelip aşağılamayacaksın. Buna asla müsade edemem. Git sen Suudi Arabistan'da dinlen. 

ASLINDA SİZ ONU KISKANIYORSUNUZ, AMA BATILILARA BOYUN EĞİYORSUNUZ

Masonmuş, bilmem neymiş, bu nasıl bir söz. Aslında siz onu kıskanıyorsunuz. Sizin Katar ve Türkiye ile büyük problemleriniz var. Sizinle aynı dine mensup olanları kıskanıyorsunuz. 

Müslümanları kıskanır ama batılıları kıskanamazsınız. Batılılarla işbirliği yapar, onları desteklersiniz, onlara boyun eğersiniz. 

Ama Arap ve İslam alemine küçük bir umut ışığı olacak kişilere karşı fırtınalar koparır, kara propaganda ve yalan dolu kampanyalar yürütürsünüz. 

BİR TEK ORDULARINIZLA TÜRKİYE'NİN ÜZERİNE YÜRÜMEDİĞİNİZ KALDI

Bakın, Katar tek başına Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Ve siz onlara karşı inanılmaz karalayıcı kampanyalar yürütüyorsunuz. 

Türkiye'ye karşı ise, bir tek ordularınızla onların üzerine yürümediğiniz kaldı. 

Şimdi ise, ılımlı veya radikal olsun, tüm sünni gruplara karşı oluşturulan koalisyonlara dahil oluyorsunuz. Diğer batılılara gelince, onları destekler; onlara yaltaklanır ve boyun eğersiniz.

YORUMLAR 62
  • G.O.K 9 yıl önce Şikayet Et
    AĞIZINA SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN senden.
    Cevapla
  • sami 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. tıynetsizin ağzının payını çok güzel vermiş. bizde de aynı iftiraları atanlar var. bizzat tartıştığım kişiler oldu. öyle yalanlar uyduruyorlar ki şaşarsınız.
    Cevapla
  • kıvanç 9 yıl önce Şikayet Et
    mısır gibi rejimle yönetilen bir ülkede sen kalk, karşı görüşe sahip ol mümkünmü hele birde o ülkede tv sunucusuysan valla taktire şayan bir yaklaşım bunlar güzel haberler devamıda gelecektir emin olun,DİP NOT<<DÜNYADA MÜSLAMANLARA EN KAPSAMLI SAHİP ÇIKAN ÜLKE TÜRKİYEDİR TABİYKİ KATARI DA UNUTMAMAK LAAZIM..
    Cevapla
  • DÜRSTLÜK 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanları kıskanır ama batılıları kıskanamazsınız. Batılılarla işbirliği yapar, onları desteklersiniz, onlara boyun eğersiniz. NE GUZEL SÖYLEMİŞ
    Cevapla
  • sebil 9 yıl önce Şikayet Et
    ne gariptir değil mi? dış ülkelerin bizim cumhurbaşkanımızı savunmaları bizler ise devletı nasıl batırırız devlete nasıl zarar verırız nasıl sömururuz bunların pesindeyiz.. yazık gercekten cok yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı