Modaya dair bilinmesi gereken altın kurallar

Ebru Yaşar’la Her Gün’de izleyenler sevilen sanatçılarla eğlenirken, modacıların önerileriyle şık giyinme hakkında bilgi edinecek.

Modaya dair bilinmesi gereken altın kurallar
Modaya dair bilinmesi gereken altın kurallar
GİRİŞ 30.11.2014 15:12 GÜNCELLEME 03.12.2014 12:56

Ebru Yaşar’la Her Gün’de izleyenler sevilen sanatçıların şarkılarıyla eğlenirken, modacıların önerileriyle şık giyinme hakkında bilgi edinecek. Her bölümü merakla beklenen Elif’te Kenan Melek’e olan hisleriyle içine kapanmaya başlayacak. Bu durumdan rahatsız olan Arzu ise yeni planlar peşinde koşacak. Kanal 7 bu akşam Poseidon’dan Kaçış ve Doktor Civanım ile izleyicilerine dolu dolu film keyfi yaşatacak.
 

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40


Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor. Hem eğlendiren hem bilgilendiren Ebru Yaşar’la Her Gün, canlı ve neşeli içeriğiyle gündüz kuşağını şenlendiriyor. Ebru Yaşar’la Her Gün, müzik, eğlence, yemek, sağlık ve güzellik önerileriyle güne neşe katıyor.
 
 

Elif – 18:50


Selim ve Zeynep arasındaki gerginlik, ikisini de huzursuz etmektedir. Zeynep, Selim’le arasındaki buzları eritmeye çalışır. Melek, kendine Elif’le birlikte yeni bir hayat kurmaya çalışırken, Veysel hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır. Kenan’ın bunca yıl sonra Melek’i görmesi, aklını çok bulandırmıştır.  Arzu, Kenan’ın bu dalgın hallerine anlam veremez ve onun bir şeyler çevirdiğini düşünür. Arzu’nun Elif’ten öğrendiği önemli bilgi, onu çılgına çevirir. Melih,  Kenan’ın geçmişi hakkında bazı bilgilere ulaşır. Kenan’ın kararlı bir şekilde çıktığı yolun sonunda Melek vardır. Kenan ve Melek’in gözleri buluşacak mıdır?
 

Doktor Civanım – 20:00


Dere kenarındaki küçük bir nahiyede yaşayan insanların, Sümbül’ün, Şadiye’nin, Gafur’un, Huri Ana’nın ve Doktor Kemal’in komik hikayesi. Nahiyenin para babaları İhsan ve Ruşen Ağa’nın aralarındaki rekabet giderek düşmanlığa dönüşür. Rekabet yüzünden iflasa sürüklenen ikili barış yaparak ortaklık kurarlar ve servetlerine servet katarlar. Çocukları Sümbül ve Gafur’a da söz keserler. Gel zaman git zaman herkesin hayatı İstanbul’dan gelen bir telgrafla değişir. Huri Ana’nın doktor çıkan oğlu Kemal, kasabaya dönmektedir. Kemal samimi ve yardımsever uygulamaları ile kasaba halkının sevgisini kazanır. Sümbül’le aralarında ilk günden doğan aşk komik ve macera dolu olayların yaşanmasına sebep olur. Ta ki kimsenin beklemediği bir gerçek ortaya çıkana kadar.
 

Poseidon’dan Kaçış – 21:50


Poseidon, büyük bir transatlantik'tir. Yılbaşı gecesi herkes ana salonda partiye katılır. Eğlence devam ederken, geminin ikinci kaptanı bir şeylerin ters gittiğini hisseder. Ufukta bir katil dalga görünür. Hızla yaklaşan bu dalganın gemiye ulaşması dakikalar sürer ve gemiyi alabora eder. Birçok kişi çarpma esnasında ölmüştür. Fakat, suya dayanıklı ana salondakiler yaşamaktadır. Devrilmiş gemide, suyun altında kalan bu salondan 7 kişi kurtulma amacıyla çıkar. Geminin kaptanı Bradford diğerlerine güvende olduklarını ve camların su basıncına dayanacağını söyler. Geminin daha fazla batması ve basıçla ana salon sulara gömülür. 7 kişi geminin içerisinde normal şartlarda asla uğramayacakları yerlere doğru kurtulma umuduyla çıkmaya başlarlar. İlerledikçe suyun aleyhlerine oynadığı bu gemiden çıkmak zorlaşacaktır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü