Samanyolu Grubu başkanı gözaltında

Dün sabah saatlerinde yapılan operasyon kapsamında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı da gözaltına alındı.

GİRİŞ 14.12.2014 08:27 GÜNCELLEME 15.12.2014 07:46
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Emniyet mensuplarının paralel yapıya yönelik bu sabah saatlerinde 3 ilde eş zamanlı olarak başlattığı operasyon kapsamında Samanyolu Televizyonu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın gözaltına alındığı belirtildi.

İstanbul merkezli "paralel yapı"ya yönelik operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyet müdürlüğüne getirildi.

Polis ekipleri, sabah saatlerinde hakkında gözaltı kararı bulunan Karaca'nın evine geldi. Bunun üzerine Hidayet Karaca evinden evinden çıkarak gazetecilere açıklama yaptı.

Gözaltı kararının kendileri için sürpriz olmadığını belirten Karaca, yaşananların "Türkiye'nin utanılacak manzarası olarak tarihe" geçeceğini iddia etti.

-"Gözaltı kararı uygulanmadı"

Karaca'nın avukatı Fikret Duran ise "Hidayet Bey ile birlikte kurumdan yaklaşık 10 çalışan hakkında gözaltı ve arama kararları var. Tabii gözaltı kararı uygulanmadı onların daveti gerçekleşti biz de emniyet müdürlüğüne gidip ifademizi vereceğiz" diye konuştu.

Daha sonra Hidayet Karaca, eşi Şule Karaca, oğlu Sıtkı ve avukatı ile Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne hareket etti.

Karaca, polis nezaretinde ilk önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Ardından emniyet müdürlüğüne götürülen Karaca, girişte yaptığı açıklamada, "Alnımız açık, dimdikiz. Yüreğimizde herhangi bir şüphe endişe yok. Bizim veremeyeceğimiz bir hesabımız yok" dedi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 29
  • Abdllah 9 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan haşhaşiler çook kızmış. Tabi yaptığınız darbe başarılı olsaydı, şimdi böyle konuşmayacaktınız. Ama Allah tuzak kuranların en hayırlısı. Kaderin hükmünden kaçılmıyor işte, ne yaparsınız.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah muhteşem rezalet i, aşkı memnu gibi dizileri yapanlarda tutuklanır.
    Cevapla
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Maskeli yüzlerin maskeleri indi. Şimdi paçayı kurtarmak için içte ve dışta hertürlü gizli düşmanla ittifak kuracaklardır. Türkiyenin menfatine yayın yaptığı pek görülmeyen dış basının tepkisi gene işlerine geldiği gibi kullandıkları demokrasi lafı.
    Cevapla
  • pelın 9 yıl önce Şikayet Et
    ıyı olmus
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber sav'i gökten indirip kamyona bindirmenin dünyada ki karşılığı bu değil ama daha Uhrada ne görecek Allah bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti