Melek’le Elif, bu kez karşılaşabilecek mi?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Melek’le Elif, bu kez karşılaşabilecek mi?
Melek’le Elif, bu kez karşılaşabilecek mi?
GİRİŞ 27.04.2016 10:38 GÜNCELLEME 27.04.2016 10:38

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Melek kendi sağlık durumunu unutmuş ve Elif’i bulmak için uğraşmaktadır. Elif’in annesini bulması için başından beri hem Elif’e hem de Melek’e ayrı ayrı yardım eden Hamit, bu kez kayıp ilanını bulur. Cemal’e görünmeden ilanı Elif’e vermenin fırsatını kollar.

Melek’le Elif, bu kez karşılaşabilecek mi?

Biran evvel iyileşip Elif’e kavuşmayı umut eden Melek, kızının yaşadığına olan  inancını ne olursa olsun kaybetmez. Aniden gelen telefon Melek’in hislerini doğrular. Hamit, bulduğu kayıp ilanını Elif’e götürür. Kendi resmini gören Elif heyecanla ilandaki numarayı arar. Telefonu açan Melek, kızının sesini duyunca çıldıracak gibi olsa da Elif telefonu kapatıp yaklaşan tehlikeden kaçmak zorunda kalır. Kızından gelen telefonla iyice heyecanlanan Melek, Elif’e biraz daha yaklaştığını düşünür ve yerinde duramaz. Gonca ise ne yapar eder bir bahane bulur ve Necdet’in doktor kontrolüne gelmesini engeller. Bu sayede Gonca,  Serdar’la görüşür. Birbirlerinden habersiz Nurten’in evine giden Melek’le Elif, bu kez karşılaşabilecek mi?

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor.

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!