Fox TV Bana Sevmeyi Anlat oyuncu kadrosu ve biyografileri

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Bana Sevmeyi Anlat oyuncu kadrosunda bulunan oyuncular kimdir? Bana Sevmeyi Anlat biyografileri ve özgeçmişleri

Fox TV Bana Sevmeyi Anlat oyuncu kadrosu ve biyografileri
Fox TV Bana Sevmeyi Anlat oyuncu kadrosu ve biyografileri
GİRİŞ 27.08.2016 08:50 GÜNCELLEME 27.08.2016 08:51
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Yaz dizisi olarak başlayan Fox TV Bana Sevmeyi Anlat oyuncuları kimdir? Alper Eren karakteri Kadir Doğulu kimdir? Leyla Aydın karakteri Seda Bakan kimdir? Haşmet Tuğcu karakteri Mustafa Üstündağ kimdir? Canan Güngör karakteri Dolunay Sert kimdir? İşte Bana Sevmeyi Anlat dizisi oyuncuları ve biyografileri

Kadir Doğulu kimdir? (Alper Eren)

Kadir Doğulu 1982 yılında Mersin'de doğmuştur. Küçük Sırlar dizisinde başrollerden biri olarak kariyerine ilk adımı atmıştır. Ardından rol aldığı Pis Yedili dizisinde büyük çıkış yakalamış, daha sonra farklı projelerde yer almıştır. Aynı zamanda ünlü modacı Kemal Doğulu'nun kardeşidir.

Fox TV'de başlayacak olan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ ile baş rolleri paylaşmaktadır.

Alper Eren karakteri: Alper 35 yaşında, Berna ile evli ve Çiçek adında kızı olan bir restoran işletmecisidir. Hayat ona acı tarafını, karısının geçirdiği kaza ile gösterir. Leyla ile tanışması da tesadüfler eseri olacaktır.

kadir-doğulu

Seda Bakan kimdir? (Leyla Aydın)

1985 yılında Gebze'de doğan Seda Bakan, Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. 2007 yılında kariyerine adım atan Seda Bakan, Kardeş Payı dizisinde canlandırdığı Feyza karakteri ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Ayrıca Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.

Fox TV'de başlayacak olan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ ile baş rolleri paylaşmaktadır.

Leyla Aydın karakteri: Leyla gençliği boyunca üvey evlat muamelesi görmüş yaralı bir kadındır. Babasına olan inadı yüzünden yanlış bir ilişki yaşar ve çocuk sahibi olur. Oğlu Rüzgar ile hayat mücadelesine devam etmek için elinden geleni yapar.

seda-bakan-kimdir

 Mustafa Üstündağ kimdir? (Haşmet Tuğcu)

1977 yılında Mersin'de doğan Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. 199 yılında kariyerine adım atan oyuncu bir çok dizi ve sinema filminde yer almıştır. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı karakter izleyici tarafından oldukça sevilmiştir.

Fox TV'de başlayacak olan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Kadir Doğulu ve Seda Bakan ile baş rolleri paylaşmaktadır.

Haşmet Tuğcu karakteri: Haşmet İstanbul'lu orta halli bir ailenin oğludur. Okul bittikten sonra iş hayatına atılır ve azmiyle hızla yükselir. Bir de karanlık yüzü vardır, Leyla'ya ilk görüşte aşık olduğu an bu yüzünü göstermemenin türlü yollarını arar.

mustafa-üstdağ

Dolunay Sert kimdir? (Canan Güngör)

1973 yılında Adana'da doğan Dolunay Soysert, İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölümünü okuduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Bir İstanbul Masalı'nda canlandırdığı karakterle hafızalarda yer edinmiştir.

Canan Güngör karakteri: Canan, bir dergi grubunun başarılı ve sert yöneticisidir. Tüm başarılarını kendi başına elde etmiş, kusursuzluğa inanan, titiz, sık eleyip dokuyan, çok geniş bir çevresi olan ve herkesin kendisinden çekindiği, aile kavramının hayatında karşılığı olmayan bir iş kadınıdır.

dolunay-sert

Kadir Çermik

Leyla’nın babası, Canan’ın da eski kocası olan Salih, Haşmet’le gençlik yıllarından arkadaştır. Haşmet’in karanlık işlerinde birlikte çalışırlar. Sert bir mizacı olduğu halde kolayca manipüle edilebilen bir adamdır.

Mahperi Mertoğlu

Salih’in ikinci eşi olan Ayla, Leyla’nın üvey annesidir. Hırslı, gözü yükseklerde aza tamah etmeyen , dedikoducu ve aynı zamanda görgüsüzlüğüyle dikkat çeken Ayla’ya, Leyla her zaman büyük bir yük olarak gelmiştir.

Bihter Dinçel

Alper'in kız kardeşidir. İş hayatında başarılı olan kocası sayesinde cemiyet hayatına adım atmıştır.

Aslı Orcan

Alper’in karısı, Çiçek’in annesidir. Alper’in en yakın arkadaşı Onur ile yasak ilişki yaşamaktadır. Alper’i ilgisiz bir baba olmakla suçlamakta ve Alper’le devamlı tartışacak bir neden bulabilmektedir.

Emir Çubukçu

Haşmet’in Amerika’da MBA’i bitirip Türkiye’ye yeni dönmüş yeğenidir. Varlıklı bir aileye mensup olmasına rağmen, şımarık büyütülmemiş, yaşına göre olgun bir gençtir.

Cemil Büyükdöğerli

Alper, Engin ve Berna'nın üniversiteden yakın arkadaşı olan Onur aynı zamanda profesyonel bir dolandırıcıdır. En yakın arkadaşı Alper’i dolandırmakla kalmayıp karısı Berna’yla da uzun bir süredir yasak ilişki yaşamaktadır.

Mine Kılıç

Leyla’nın Almanya’da hem mahalleden hem okuldan en yakın arkadaşıdır, ailesinin Türkiye’ye dönmesiyle ayrı kalmalarına rağmen hiçbir zaman kopmayan arkadaşlıkları İstanbul’da iyice kenetlenmiş bir hal alacaktır.

Bahadır Vatanoğlu

Salih’in ikinci eşi Ayla’dan olan oğlu Hakverdi Almanya’da doğmuş, “iki arada bir derede” kalmış, tutunmaya çalışan gençlerden biridir. Aslında iyi niyetli bir çocuk olan Hakverdi çok zeki olmamakla birlikte ve cahil cesareti ile de tehlikeli olabilen biridir.

Serdar Özer

Alper ve Onur’un üniversiteden en yakın arkadaşı, Haşmet’in de sağ kolu. İyi eğitimli, çalışkan ve hırslı bir adam olan Engin'in göründüğünün aksine aynı zamanda karanlık bir yanı da vardır

Gülper Özdemir

Salih ve Ayla’nın kızı olan Simge, Almanya’da doğmuş, hayalleri olan bir genç kızdır. Leyla’yı çocukluğundan beri kıskanmaktadır. Leyla’nın kocasından boşanıp eve geri dönmesiyle odasını paylaşmak zorunda kalan Simge’nin evde kurduğu hayat alt üst olmuştur.

İlayda Alişan

19 yaşında olan Eylül, Alper'in büyük yeğenidir. Genç yaşta anne ve babasını kaybeden Eylül, kardeşiyle birlikte Alper'in yanına taşınacak ve evin sorunlu kızı olarak değişen hayatına direnç gösterecektir.

Naz Sayıner

15 yaşında olan Mercan, Alper’in küçük yeğenidir. Sempatik, duygularını içinde yaşayan, kitaplarla kendine bir dünya yaratmış, ablası Eylül'ün aksine ılımlı bir genç kızdır.

Lavinya Ünlüer

Çiçek, Alper ve Berna çiftinin ilk ve tek çocuğudur. Sevimli, komik ve zeki halleriyle, evin neşe kaynağıdır.

YORUMLAR 25
  • bırgul yaman 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece sedayı sevıyorummmmmmm....
    Cevapla
  • Nergiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Kadir dogulu harikaaasinnn
    Cevapla
  • pınar 7 yıl önce Şikayet Et
    Size bİşey diyimmi aramizda kalsin ama alper ve leyla dunnyanin en guzel oyunculari ve bırbırıne yakisan çiftleri
    Cevapla
  • KEskin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu dunyada sadece 2kişi çok yakişikli ve sevdigim erkek MUHAMMED ❤KADİR DOGULU (ALPER) ikinizide çoook seviyorum en yakişikliları dunyanin ama muhammedde keşke beni bu kadar sevse neyse ben bu diziyi çok seviyorumBANA SeVMEYI ANLAT
    Cevapla
  • pınar 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimse anlamaz halimdan anlatacaksin herşeyı soyleyeceksin sonra takir takir kimse bilmez yani sorun yok KARDEŞİM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…